0 oy
105 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (58 puan)
Merhaba arkadaşlar 35 haftalık hamileyim.twisterle spor yapiyordum hep yavaş.hizli bir şekilde döndüm bir anlık göbeğim sağa sola sallandı içerde bebek bir sağa bir sola çarptı yanlara hiss etdim.hemen uzandım çok korktum.doktora gittim sadece plasentasina baktı.sorun yok dedi. Bebeğin hareketleri ve hickiriklarini hem o an hemde sonrasında sorun yok iyi.bir degişiklik olmadı.ama çok korkuyorum bir sorun ola bilirmi bebek içerde darbe alması mumkunmu? Bir profesöre sordum dediki en küçük endişeye gerek yok. Böyle bir durum yaşayan oldumu? Bebek içerde sağa sola değmesi gibi bir durum? 
Gebelik haftası 35

1 cevap

0 oy
Bebek saga sola hareket etmemistir rahatsız oldugu icin saga sola vurarak seni rahatsız ederek seni uyarmıştır. Birsey olsa gözükür. Ağır ve esneklik gerektoren hareketlerden uzak durun. Bebeğin yeri daraldikca rahatsızlığı artar.
(58 puan)
Hiç böyle bir durum yaşamamiwtim göbeğim sağa gittiği zaman bebek sağa carpti sola gittiği zaman sola çarptı ağırlık hiss etdim.hatta sağ taraf fazla acıdı.2600-2700 gramdi bebek bu olduğunda 3 gün önce.cok korktum.ve artık yapmam korkudan.kac kere dansta ettim twisterde yaptım böyle durum yawamadim bebeğin suyunu geçip rahmime çarpması.cok üzgünüm 3 gundur
(575 puan)
Aynen katılıyorum bende, son haftalara doğru aniden çıkan seslere bile bi anda sıçrıyolar, refleks gosteriyolar
-Reklam-

651,971 soru

3,431,008 cevap

4,263,714 yorum

184,267 üye

...