0 oy
6,203 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (55 puan)

Kızlar ayrıntılı ultrason a giden var mı yakın zamanda kayseride

Gebelik haftası 20

6 Cevap

0 oy
(82 puan)

Ben normalde Kayseri şehir hastanesi ne gidiyorum muayene ve kontrol için. Ayrintili ultrason için devlette sıra yoktu doktorum özel hastanede yaptırmami söyledi. Bugünde kayserideki bütün özel hastaneleri aradım sadece Huma hastanesinde Adnan Orhan diye bı doktor yapıyormuş. Fiyatı ise eğer sağlık guvencen varsa 250 TL sağlık guvencen yoksa 350 TL imiş . 18-24 haftaları arasında bakiliyirmus yakın zamanda gideceksen hastaneyi ara canım doktor izne çıkacakmış çünkü. 

(82 puan)
Her hastanede olmuyor o cihazlar o yüzden her hastane yapmıyor ayrıntılı ultrasonu
(379 puan)
Neresi 300 olmus Funda Hanım ?
(468 puan)
Valla kafam karıştı benimde, nereye gideceğimi bilmiyorum
(55 puan)
Erciyes  hastahanesi
(71 puan)
Canım bn gebelıgımın basından berı humaya gıdıyorum ve ayrıntılı ultrasanıda orda yaptırtım 2 ay on ce fıyat hem kan verdım hemde ayrıntılı ultrasona gırdım 310 tlverdım kan 80 tl  acaba sız oraya muayneye gıtmedıgınız ıcınmı cok pahalı demişler ama doktor cok ıyı cok ayrıntılı bakıyor
-Reklam-
0 oy
(265 puan)
Canim gittinmi ultrasona bnde arsstiriyorum ne kadar odedin
(865 puan)
Ben tuncay beyin özel muayenehanesine gittim 300tl.
(1,660 puan)
Canım fakülte de 122 tl ye yaptırdim bilgin olsun
(265 puan)
Canim fakulte icin onceden randevumu almam lazim
(1,660 puan)
Canim ben direk ucretli yaptırmak istedigim icin randevu almadan gittim. Hastaneyi aradim. Doktor genelde p.tesi çarşamba gunleri burda oluyor dedi sekreter gelmeden arayin dedi. Sali aradim carsamba sabah gel dedi gittim. Doktorun sekreterine ucretli yapmak istiyorum dedim girisini yaptır parayi yatir gel dedi. Siramda ogleden sonra geldi girdim ciktim.
(83 puan)
yeniden gösterildi
Aceba fakultede fatma hanim ayrintili ultrason resmini veriyor mu bende yaptiricam ama vermiyor dedilet size sormak istedim.
0 oy
(28 puan)
yeniden gösterildi
canım ben şehir hastanesine gittim randevular dolmuş. sonra fakülteye gittim ayrıntılı ultrason istiyorum dedim dr. kendi takip ettiğimiz hastalarımıza yapıyoruz dedi. sonra tamam dedim odadan çıkacakken bi hafta sonrasına randevu verdi. ücretsiz tuncay hoca yaptı. ama fakültede 120 liraya yapan fatma hanım varmış ondanda memmunlar yaptıranlar.
0 oy
(1,660 puan)
Canim ben fakülte de ocagin 30unda yaptridim. 122 tl gecen senede fiyat ayniydi memnun kaldim. Hemde perinatoloji uzmani yapıyor yani. Normalde sehir hastanesine gidiyorum. Doktorumda fakülte deki fatma hanimi onermisti.
(83 puan)
Ultrasin resmini vermis miydi peki fatma hanim aytintili ultrasonda bende yaptiracagim ama resim vermiyor dediler merak ettim.
(1,660 puan)
Yok canim vermedi. Iki bebegimdede gittim. Ama istersen verirmi bilmiyorum.
(83 puan)
Anladim canim bn resimde versin istiyorum ama bilmiyorum vermezse yapacak bir sey yok.
0 oy
(526 puan)
ben huma da yaptirdim 200 tl idi simdi degisti heralde . ama memnun kalmadim iki dakikada bakti iyi dedi.daha cok inceleniyo diye biliyorum yani soru kaliyo akilda 
0 oy
(334 puan)
Eğer daha önce bir kez muayene olmuşsan fakültede bedava oluyor canımm yoksa doktor yönlendirmesiyle gidersen ücret alıyorlar bence önce normal muayene için git gidince de ben detaylı ultrasona girmek istiyorum de boşu boşuna 120 tl para verme bence bebeğine bir şeyler alırsın  bu arada perinatoloji uzmanı bakıyor ben yaptırdığım zaman 20    25 dakika bakmıştı  
(1,660 puan)
Canim oda biraz doktora bağlı. Normal muayeneye bile zorla aliyorlar niye geldin ne sıkıntın varki. Ayrıntılı ya girmek isteyince ikili uclu temizse ucretli yaptir. Biz riskli durumda randevu veriyorz diyorlar. Tabi yine sansinizi deneyin ama olmazda dahi diger yerlere gorede en uygunu fakülte.
(334 puan)
Yok valla bana hiç öyle bir şey demediler

650,767 soru

3,426,324 cevap

4,258,698 yorum

183,912 üye

...