0 oy
180 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (34 puan)
Kizlarrrr lutfen cevap verin 15 haftalik hamileyim 14 kasim da doktor dedi gel 4 lu tarama testi yapalim dedi ama ben de eşim de istemiyoruz bu 3. Gebeliğim diger ikisinde yapmadim sizce yapmalimiyim 
Gebelik haftası 15

4 Cevap

0 oy
(928 puan)
İstemiyorsan yapmak zorunda değilsin doktoruna istemediğini belirt canım zorla yaptıramaz sonuçta 
-Reklam-
0 oy
(485 puan)
Tabiki zorunda değilsin. Yapmak istemiyorum deyip geciceksin bu kadar basit. Kimse kimseyi istemediği biseye zorlayamaz. Doktorlarımız bunu istemeyince cahil muamelesi yapıyor bunu da yapamazlar. Hakları yok bı kere. 

Benim ilk kez gittiğim doktor da diyor ki ya 400 Euro ya gen taraması yapacağız yada 2 li ve 4 lu yapmak zorundasin. Dedim ne zorundaligi kimse kimseyi biseye zorlayamaz. 
(485 puan)
Sen ben misin ,?
(34 puan)
Bende eşim de covid aşisi olmadik zaten
(1,022 puan)
:)) yok canım değilim de ama senin benim gibi düşünen çok az insan var haklısın ;) bir iş görüşmesinde bile verilen evrakları kaç kere okuyoruz ama sağlık söz konusu olunca niye sorgusuz gidiyoruz ve aşı olmayıp sorguladım diye insanlar yadırgamıştı beni herkesin kendi hür iradesi düşüncesine saygı duyulmalı, ben onlara saygı duyuyorumda onlar niye bana duymadı kimin daha mantıklı olduğu burdan bile belli. Doktor diye herkese güvenemeyiz doktor var doktor var .
(485 puan)
İlk gebeligimde sayısız doktor gezdim. Kıbrıs'ta ve Türkiye'de? Allah korkusu olan tek bir doktorum vardı. O da şansa erkekti normal doğum yapacağım için rahat hissedemem diye degsitirmek zorunda kalmıştım.
(142 puan)
Haklısınız. Malesef günümüzde insanlar saçma sapan davranıyorlar. Hayır madem aşı koruyo siz korunuyosunuz ozaman bizden size ne. Kaç kez bu aşı ve maske yüzünden tartışmalara girip şikayet oluşturdum Allah bilir. 26 haftalık gebeyim 3 kez doktora gittim cinsiyetini de sölemediler bende illa cinsiyet diye gitmedim. Avm lerde x raydan geçmeyince bile bi tartışma bigün karakola düşçem bunlar yüzünden ya :) sayımız baya fazla da bilinmiyo sadece. Evlat benim beden benim en iyisini bi bebek için anne bilir. Bazılarına da bişey diyemiyorum bilmiyolar ve doktorlara gözü kapalı güveniyolar malesef. Oysa kimseye ne canımızı ne candan öte evladımızı emanet edemeyiz bu devirde. Rabbim hepimize bilinç versin²♡
0 oy
(17 puan)
Benim doktorum sadece 2 li tarama yaptırdı. 3lu ye bile gerek duymadi :) 
(34 puan)
2 li de 3 lu de istemedi bizde yaptìrmadık ama 4 lu istiyor
0 oy
(650 puan)
Yaştan dolayı istiyor olabilir mi peki ileri yaşlarda tercihten ziyade genelde istiyolar 
(34 puan)
Ben 24 yaşindayim

654,375 soru

3,440,311 cevap

4,273,994 yorum

184,885 üye

...