0 oy
451 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (55 puan)
kapalı
Kızlar 13.haftalık hamileyim.yediklerimi sürekli istifa ediyorum.sizce bebeğimin gelişimi nasıl olur.birde birşeyler yedikten sonra sürekli midem ağrıyor.şimdiden teşekkür ederim kızlar 
Gebelik haftası 13
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevap

0 oy
(249 puan)
Aynisi  bende oluyordu  midem  çok ağrıyordu, istifa  etmenizin  bebek  için  bir sakıncası  yok  içinizi  ferah  tutun  zaten  geçecek  az kalmış  
(55 puan)
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(42 puan)
PRİLAM DR hap çok faydası var benimde çok olmuştu cnm tavsiye ederim
(55 puan)
Teşekkürler canım
0 oy
(4 puan)
Benim de hamileliğimin başından beri bulantim ve kusmam oluyordu. Doktorum bebeğin gelişiminin gayet iyi oldugunu söyledi. Ben kendim kilo almiyorum sadece. Endiselenmeyin sizden besleniyor bebek
0 oy
(298 puan)
Bir arladaşta aynıymış. Sadece çubuk krakerle beslendim diyor. Şimdi çocuğun maşallahı var.

Bende ilk iki ay yiyemedim. Ama kendi pişirdiğimi yiyemiyordum. Başka biri yapınca kırlıktan çıkmış gibi yiyordum. 13 gün başkasının yaptığını yedim. Nerdeyse 33 haftalık oldum. Hala bazen iştahım kapanıyor. İ mom ve magnezyum, d vitamini hapları alıyorum. D vitaminini çoğu zaman unutsam da diğerlerini her gün içiyorum. 

Restorantta veya eşinizin yaptığı yemeği yediniz mi?
(298 puan)
Vitaminleri doktor önerisiyle alıyorum.
(55 puan)
Bende kendi pişirdiğimi yiyemiyorum.başkasinin pisirdigi bana çok lezzetli geliyor.benim şuan Yemen'de düzelme var ama yedikten sonra istifa ediyorum
(55 puan)
Bende kendi pişirdiğimi yiyemiyorum.başkasinin pisirdigi bana çok lezzetli geliyor.
(298 puan)
16. haftada düzelirsiniz inşallah.
0 oy
(173 puan)
Allah kolaylık versin. Bende 14.haftamdayim. İlk iki gebeligimde aşırı mide bulantısı gün içinde defalarca istifra ve çoğu şeyden tiksinme oldu. Şu an üçüncü hamileliğim çok şükür. Sabahları aç karna istifra sonrasında gün icinde mide ağrısı yaşıyorum bunda da. Yemezsem bulantı yesem midede şişlik ve ağrı. Yedikten sonra da ağızda acı tat oluyor. Ama bu hafta biraz azaldı inşallah dizinde bu haftadan sonra azalır. 

Kolay süreçlerden geçmiyoruz Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.. 
(55 puan)
Aynen canım aynı şeyleri bende yaşiyorum ilk bebeğim.herşeyden tiksiniyorum.dedigin gibi yesem şisiklik karın ağrisi,yemesen bulantı.inşallah önümüzdeki haftalarda geçer.tesekkur ederim canım Allah hepimizin kucağina almaya nasip etsin.
0 oy
(173 puan)
Bebek zaten ilk üç ay anneden beslenmedigi için endişe etmeyin. Arkadaşımın hiç bulantisi yoktu ve çok yemesine rağmen bebeği 2200 doğdu. Benim çok bulantım olmasına rağmen ondan fazla kiloda doğdu.

Sağlıklı sıhhatli dogsunlar sonra alıyorlar zaten bir müddet geçince 
(55 puan)
Teşekkürler canım.haklısın sağlikli olsun zamanla alır
0 oy
(253 puan)
Merhaba gebeliğiniz hayırlı olsun. Ben de aynı durumdaydım hatta kilo veriyordum. Sonra doktorum prilam diye bir ilaç yazdı onu kullanıyorum 3 haftadır. 1 kere bile kusmadım daha. Çok şükür. İlk 12 hafta yediklerimiz bebeği etkilemiyor ancak 12 haftadan sonra yediklerimiz biraz önemli bebek için. İlacı doktorunuza danışın isterseniz rahat edersiniz. Allah sağlıkla kavuştursun :) 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
31 Ocak 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Bende (6 puan) sordu
0 oy
1 cevap 184 göst.
0 oy
4 cevap 535 göst.
10 Ekim 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Ece.sahin aksu& (22 puan) sordu
0 oy
16 cevap 613 göst.

653,838 soru

3,438,394 cevap

4,271,867 yorum

184,754 üye

...