0 oy
153 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (67 puan)
Merhaba. İlk gebeliğim. 

Kısmetse kasım ara tatilinde bebek için alışverişe başlamayı düşünüyoruz. Ankara'da uygun fiyata mobilya, bebek kıyafetleri, araç gereçleri alabileceğimiz yerler nerelerdedir? 

Ankara'da olanlar nereleri tercih ediyor? 

Biz alım önceliğini bebek odası (büyüyen bebek odası takımı) ve bebek arabasına verdik. 

Şimdiden araştırma yapıp kasımda da tamamlamak  istiyorum. 
Gebelik haftası 14+6

8 Cevap

0 oy
(98 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Mobilyasını büyüyen beşikli aldım bende sitelerde butik mobilyadan aldım fiyatı uygundu. Diğer eşyalarını ise İstanbul yolundaki babymall ve ebebekten aldım. Diğer ıvır zıvır ufak tefek ne varsa trendyoldan aldım indirimleri kampanyaları takip edip. 
-Reklam-
0 oy
(12 puan)
Mrhb biz Ankara'da otururken minicity den alışveriş yapardık şubeleride var uygun ve güzel oluyor kıyafetleri internet sitesi de var ordan bakıp arastirabilirsiniz hayırlısıyla vaktiyle kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 
0 oy
(417 puan)
Ben genelde Keçiören Esertepe yada ulusta yaparım alışverişi 26 haftalığız 
0 oy
(1,013 puan)
ben buyuk seyleri almadim sadece hastane icin kiyafet aldim çubukta nurtopu die bi magzadan aldim 8 li hastane cikinin birini 250 tl diger 8 li hastane cikisini 175 aldim kaliteli ve uyguna aldigimi dusunuyorum bebek arabasi ve bessik icin e bebege gidecem kasim ciksin diye bekliyorum :)
(75 puan)
Çubuk neresi bende cubuktayim
(1,013 puan)
merkezde canim nurtopu
0 oy
(346 puan)
Minicity internet sitesinden alışveriş yaptım asla önermiyorum çok kötü oldu 
0 oy
(240 puan)
Fiyat olarak en uygun bebek adası geldi bana. Bebek arabasını ve beşiği ordan aldık. Kıyafetleri daha önceden minicity ve poky den almıştım ama bebek adası kesinlikle çok daha uygun. Özellikle ilk kıyafetlerini çok fazla giyemiyorlar zaten uygun olanını almak daha mantıklı.
(1,013 puan)
bebek adasi nerde
(240 puan)
Natavega avmde var bildiğim. Birde oraya çok yakın daha büyük bir mağazası var. İnternetten bir bakın isterseniz şubeleri vardır. 59.90 a tulumlar bile vardı. Alt üst takımlar da uygundu. Yelek tarzı şeylerin fiyatları çok iyiydi diğer mağazalara göre.
(1,013 puan)
natavegada gormustum ama kucuk biyerdi sanki kucuk die bidaha gidip bakmamistim saol canim bn bi bakayim
(240 puan)
Evet natavegadaki küçük ama oraya çok yakın büyük bir mağazası daha var orayada bakabilirsiniz. Babymall a gittim mesela herşey ateş pahası gereksiz pahalı. En uygun bebek adası ve minicity sanırım. En azından bana öyle geldi.
0 oy
(135 puan)
Benim de ilk gebeliğimm alışverişlerimizi hep BabyMall'den yaptık çok iyiii bir mağaza bebisin çoğu eşyasını oradan aldık tavsiye ederim 
0 oy
(575 puan)
Babymall bi bakın önceden uygunduda şimdi nasıl bilmiyorum 

651,345 soru

3,428,649 cevap

4,261,153 yorum

184,105 üye

...