0 oy
377 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (227 puan)
kapalı
Kızlar bugün randevum var doktor 

25+4gunluk gebeyim ve henüz cinsiyeti öğrenemedik doktorumuz belki bu hafta görür sizlerinde böyle geç ogrenmisliginiz oldu mu genelde hangi cinsiyetleri geç öğreniliyor ? Ve doktor gitmeden neler yapayım bebek hareketi olsun bilgisi olan var mı ? 

      Gebeliğim

İlk aylarda kanamam oldu üstüne görme ve 11haftalik kese dışı kanama yaşadım 

Mide bulatilarim kusma ilk gebeliğim yani oğlumda olduğu gibi 5.ve 6 aylarda son buldu ama ilk aylar çok şiddetli idi kusmalar bulantılar 

Soğan sarımsak aşırı derecede tiksinme yaşıyorum henüz de devam ediyor 

 Karın seklim ilk gebelikte ki gibi aşağıda bebek hareketleri sürekli aşağıda vajinal de hissediyorum ve genelde sağ tarafında tekmeler hareket var .  SİMDİ SİZLERDE TAHMİNLERDE BULUNUN BAKALİM KİMİN Kİ TUTACAK ?
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

0 oy
(657 puan)
Belirtilerle yola çıkmayın derim herkesin gebeliği farklı. Detaylıya gittiniz mi orada tepeden tırnağa inceleniyor normalde görülmüş olması lazımdı. Bahsettiğiniz belirtilerin çoğu bende de oldu ve bebeğim aşağıdaydı hep  hala da öyle midem şuan rahat kasık ve idrar torbam ise  sürekli baskılı bebeğim erkek ama aynı durumda olan bir sürü kız annesi de var. 
-Reklam-
0 oy
(341 puan)
Belirtiler bence tesadüf olan şeyler. 

Belirtilere göre yorum yapmayacağım. Ama benim ilk çocuğum kız. 6 aya kadar kesin cinsiyeti şu diyememisti doktor. 6. ayda kesin kız demisti
0 oy
(1,013 puan)
kız olasılığı yüksek gibi canım geç öğrenenler genellikle kız oluyo ben öyle duyduml
0 oy
(633 puan)
Merhaba canım kolaylıkla öğrenebilir siniz bu haftada fitmeden mwyve sıyu çikolata gibi şekerli şeyler yeyin için bnmm de iki gebeliğim nir kız Bir oğlan tiksinme bulantı bişey yaşamadım bu üçüncü gebeliğim 12 haftaya kadar kustum özellikle soğan sarımsak tiksintim var 14 hatlağım şuanda 2 hafta önce doktor erkek bebek oldupunu syledi ama yine de haftası erken ben fönül bağlamadım allajtan gelene çok şükür bin şükür bnde belirtilere bağlama taraftarı değilim erkek dedi kızımda en çok ne yediysem ne içtiysem onları aşeryorum mesela. 
0 oy
(56 puan)
Mrb cnm ben 30+2 haftamdaym ama hayla da cinsiyetini bilmiyorum ne kadar gitiysem hep kapalı kendini göstermiş ama pozisyon kıza benziyor dediler hep ama kesin kız da deme diler sadec duruşu kız sonra geçen gine gittim doktora sordum cinsiyet beli mi diye bir bakim dedi diğerk erkek dedi sonra bna sn bu vakte kadar çocuğun cinsiyetini bilmiyor muydun dedi bnde ne kadar gitiysm hep kapalı dedilr gözükmüyor göstermiyor kendini ama pozisyon kıza benziyor dediler hep ilk defa benzetme yapmiyn siz sinz digrek erkek dedinz sonra doktor dur tekrar bakim o zmn dedi ama ne kadar uğraştıysa çocuk kendini göstermedi baktm doktor dedi hiç bir şekilde kendini göstermiyor belki bende yanılıyor olabilirim belki kordonla karıştırmışım dir yani hayla da çocuğun cinsiyetini bilmiyorum kıyafet olarak ta unisex aldm hep artık doğumda sürpriz olacak bize 

650,811 soru

3,426,504 cevap

4,258,904 yorum

183,925 üye

...