0 oy
135 göst.
Doğum kategorisinde (109 puan)

Merhaba hanımlar, pazar günü nişanım geldi. Ara ara sancım vardı. Dün doktor kontrolüm vardı doktor çatı muayenesi yaptı hiç açılma yokmuş :( Bir hafta daha bekleyelim epidural doğum yaptıralım dedi. Epidural normal doğum yapan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirmi? Belden uyusacaksa sancı hissetmeden ıkınma falan olmadan nasıl oluyor 

4 Cevap

0 oy
(1,571 puan)
Sancıların en yükseğe ulaşınca epidural takiliyo. Tamamen uyusmuyosun sancın kesilicek kadar. Dr kasıklarına elini koyarak kasılmani takip edip sana ikinman için direktif veriyo. Korkacagin bı durum yok aksine mutlu ol prenses doğum diye boşa demiyolar. :) Ben yaşamadım ama arkadaşıma şahit oldum. 
(109 puan)
Teşekkür ediyorum canım benim ilk doğumum zor oldu. 12 saat sancı çektim. Bunu doktora her fırsatta söyleyince oda bunu uygun gördü sanırım:)
(1,571 puan)
Evet canım özelde var. Devlet böyle imkan verir mi :). Meliscim senin adına çok sevindim valla. Eğer normal doğum şansım olsaydı kesinlikle epiduralli isterdim. Miss gibi ağrısız acısız doğum. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz hepiniz. Benm 10 gün oldu doğum yapalı.
(109 puan)
Amin inşallah. Sizinde bebeğiniz ömürlü olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah
(1,571 puan)
Amin hepimiz için ❤️
(2,763 puan)
Devlette kara bahtına 3 şansına ne çıkarsa  :D
-Reklam-
0 oy
(164 puan)
5 cm den sonra uyusturuyolar. Doktor ikin dedikce ikiniyosun komple bir uyusmada degil zaten. Etkisi uzun surmuyo dogum olduktan sonra uyusukluk gecmis oluyor. Hafif bir uyusturucu gibi. Benim ilk dogumum oyle oldu bisey anlamiyorsun sanci hissetmiyorsun rahat oluyor. 
(109 puan)
Teşekkür ediyorum canım
0 oy
(67 puan)
Özelemi gidiyorsunuz acaba
(109 puan)
Evet canım
0 oy
(4,752 puan)

Bacım çatır çatır çekiyorsun sanciyi :D yok öyle bir dünya. İlk doz hiçbir etki etmedi 2. Dozdan sonra 1 saat rahattım sonra yine vurdu sancılar. Son dozu vurdular bu sefer ıkınma hissi gelmedi doğumda müdahale gerekti. Tamamen uyuşuk değilsin zaten. Nstye bağlı olmadığım her an yürüdüm, pilates, squat yaptım.

(109 puan)
Anladım canım. Bende yaşayıp göreceğim bakalım. Sağlıkla sağ salim alalım kucağımıza da bir şekilde doğuyorlar işte

İlgili bir soru bulunamadı

654,769 soru

3,441,847 cevap

4,275,850 yorum

184,988 üye

...