0 oy
373 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (458 puan)

Arkadaslar ben sivasta oturyorum ve devlet hastanesine kontrole gidyorum annem esime dediki benm kizimin dogumunu özel hastanede yaptirr diye esimde o gun gelsin bakariz dedi ben devlete gidiyorum suan devlet hastanesinde dogum yapinca ucret alinyomu dogum icn nekadar alinyo peki özele gidersem ucretler nasl bilgilendirirmisiniz lutfen 

Gebelik haftası 30+3

2 Cevap

+1 oy
(685 puan)

Devlette ücret alınmıyo canım.. özelde de her hastanenin fiyatı farklı ben yalovada oturuyorum benim gittiğim hastanede normal doğum 2000 lira ama bu ay zam gelcekmiş yine bakalım ne kadar olcak 

(458 puan)
İns tsk ederm amin yani insan ister istemez bide tecrubesiz olunca herseye inanyo
(685 puan)
Haklısın canım benim de ilk hamileliğim ama baya bi bilgim var bu konularda anneannem ebeydi bi dünya tanıdığım ebe ve kadın doğumcu doktor var o yüzden doğumla alakalı baya bi bilgiye sahibim :)
(458 puan)
Ah ah ben bisi bilmiyom :( ogretende yol gosterende yok sagolsun bu programi yapmislar burdan ogrenyom
(685 puan)
Haklısın canım ama hiç kafana takma bi şekilde doğacaklar :) Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah
(458 puan)
İns canm amin aynen allah orya yerlestirmis illaki dogmasinida kolay yapmistir
-Reklam-
+1 oy
(167 puan)

arkadaslar ben anlamıyorum hastane özel olunca dogum kolay mı oluyo:) önemli olan hastane mi doktor mu? devlette de cok iyi cok ilgili doktorlar var illa bu özel düşüncesi neden anlamıyorum. tabi herkesn kendi düşüncesi ben fikrimi söylüyorum ben bu zamana kadar hiç özele gitmedm cok süşür devlet hastanesi de her ihtiyacımı gördü giderdi.Devlette dogum yapan bi çok insan var gayette saglıklı oluyo dikkat ediyorlar her seye ilgileniyolar. Ben bosuna paranıza kıymayın derm bu devirde para önemli baska ihtiyaclarınızı karsılayn:) :) 

(685 puan)
Haklılık payın yok değil canım ama işte devlette de iyi bi doktor bulmak önemli ben de hamileliğimin ilk haftalarında doktor bilmediğimden devlete gidiyodum ve sezeryan doğum istiyodum devlet isteğe bağlı sezeryan yapmadığı için özele gitmeye karar verdim :) bi de benim anneannem ebeydi birlikte çalıştığı doktor da tesadüf özelde görev yapıyomuş onu da öğrenince hiç düşünmeden özele geçtim.. şuan 36+4 olduk ve ben sezeryandan vazgeçtim :):):) ama doktorumdan çok memnun olduğum için değiştirmek istemedim :) ama dediğim gibi ilk zamanlar sezeryan istemeseydim ben de devlette devam ederdim sanırım ordaki doktor da çok iyiydi çünkü :)
(458 puan)
Yani bende devlete gidyom suan devlete esler sokulmuyomus bide devlet hastanesindeki drlar kotu davranyomus
(167 puan)
ben hiç denk gelmedm ama siz gelmşs olabilirsiniz bisey diyemem:) cunku her insan bir diyil :)

İlgili bir soru bulunamadı

651,135 soru

3,427,764 cevap

4,260,355 yorum

184,036 üye

...