0 oy
297 göst.
Hamilelikte Beslenme kategorisinde (2 puan)
kapalı
Kızlar Acilll hamilelikte çilek yiyip bı yerimize dokunmamız veya kaşımamız bebekte leke yapıyormu acil lütfen 
Gebelik haftası 18
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevap

+3 oy
(6,097 puan)
Hurafelerinizin nesi acil?
(2 puan)
Nasıl yani?
(200 puan)
Yani boş yere işgal etme diyor bu platformda yeni olmadığını düşünüyorum burda bir çok insan düşük tehlikesi doğum kaygısı doğum başlangıcı sebebiyle post açıyor burada yazmak yerine düşünebilirsin yazdığım şey ne kadar mantıklı diye
(6,097 puan)
Bu soruyu sormadan önce düşünmedin mi hiç? Mantığın alıyor mu hiç yediğin çileğin leke yapacağını. Acil yazmış biz de. Sanırsın düşük yapıyor. Başlık yazarken uyarıyor acil yazmayın diye. Onu da okumamış.
(6,097 puan)
Bu soruyu sormadan önce düşünmedin mi hiç? Mantığın alıyor mu hiç yediğin çileğin leke yapacağını. Acil yazmış bir de. Sanırsın düşük yapıyor. Başlık yazarken uyarıyor acil yazmayın diye. Onu da okumamış.
-Reklam-
0 oy
Yav saçma sapan şeyler sorup bide acilll yaziyosunuz 
(2 puan)
Sizin için saçma olabilir nasıl böyle saygısız olabiliyorsun mavikelebek
Evet saçma ve gereksiz bi soru bide acil yazmışsınız sizin sorduğunuz bu saçma sorular yüzünden gerçekten aciliyeti olan önemli sorular aradan kayniyo gerçekten yardimci olmamiz gereken sorular cevapsiz kaliyo
0 oy
(321 puan)
Bisey olmaz olmaz
0 oy
(1,168 puan)
Yok canım öyle bişey olabilirmi sence biraz fazla evham yapmışsın o kadar öyle şeylere inanma yoksa hamileliginden hicbirsey anlayamazsın benden sana tavsiye:)
0 oy
(449 puan)
İnanç lazım insanlara inanç şeftali nasıl bir meyveyse cilekte öyle bir meyve +15 yaş.bile.sormaz sizin şu sorduğunuz soruyu yaşınız kaç acaba 
0 oy
(100 puan)
Canım sana şunu söyliyim eğer bu söylediğin doğruysa ki hurafe bunlar inanma insan bı düşünmüyor değil hani eskiler söyler bu gibi şeyleri ama inanmamanda fayda var neyse diyeceğim o ki eğer böyle bişey varsa benim bebek komple lekeli doğucak ben 4. Aydan başladım 6. Aya kadar çilek yedim sürekli canım çekiyordu sürekli de yedim yani endişe edicek bişey yok inanma böyle şeylere.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 197 göst.
0 oy
4 cevap 168 göst.
18 Mart Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Belinay2015 (15 puan) sordu

650,659 soru

3,425,912 cevap

4,258,235 yorum

183,878 üye

...