0 oy
217 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (41 puan)

Hayırlı akşamlar kızlar. Öncelikle burada böyle sorular okuyunca çok kızıyorum ama bugün benimde başıma geldi ve açıkcası tedirgin oldum. 19 haftalik hamileyim yaklaşık 2 haftadır hergün bebeğimin pit pitlarini hissediyordum.ama bugün ne yaptıysam hicbirsey hissedemedim ve cok korkuyorum.boyle bir durum başına gelen arkadaşlar yardimci olabilir mi?

Gebelik haftası 19+2

4 Cevap

0 oy
(1,799 puan)

Çikolata yiyip uzanın biraz bekleyin hissedersiniz 

(41 puan)
Denedim onuda ama gene yok bekliyorum bakalım
-Reklam-
0 oy
(1,493 puan)

Canım benimde öyle oluyor arada bebeğimiz çok küçük olduğu için gün boyu uyuduğuda oluyor zaten biz hareket halindeyken onu hissedemiyoruz pek fazla bu dönemlerde. Bende gündüz hiç hissetmemiştim bigün senin gibi telaş yapmıştım ama diğer gün hissettim sabah namazına uyandığımda elhamdülillah dedim gerçekten. Sende bekle inşallah şuan çok küçükler çünki :) 20 haftalığız bizde :) 

(1,493 puan)
Çok haklısın canım ya bende ani hareket yaptığım zamanda hemen bebeğime gider aklım inşallah ona bişey olmamıştır diye bayağı beklerim tekme atmasını. Ama bizimki son zamanlarda geceleri tekme atıyor farkediyorum gündüzleri atmıyor hiç. Anneme sordum oda dedi nekadar doğru bilmem tabii ama :)  sen dinlendiğinde o harekete geçer sen hareket ettiğindede ona beşik gibi gelir uyur diyor.
(357 puan)
Bende burdaki hareket ediyor yorumlarını okuyunca heyecanlanıyorum. Ben 16 haftalık hamileyim daha hissetmem olmadı. İnş hissetmeye başladığımda gün içersinde hiç hissetmediğimde bende paniklerim herhalde. Allahım tüm bebişlerimizi sağlıkla gelmeyi nasip etsin inş.
(41 puan)
Amin canım insallah
(1,493 puan)
Amiinnn inşallah canım benim inşallah sende hayırlısı ile en kısa zamanda hissedersin çok güzel bir duygu gercekten :)
(357 puan)
Hayırlısı ile inş. Tşkler.
0 oy
(5 puan)

Benimde 18 haftam 3 gebeligim kızımın hareketlerini uzaninca hissediyorum sakin olun meleklerimiz  allaha  emanetler  hissedersin 

(41 puan)
Inşallah canım Rabbim sağlıklı evlatlar kucağımiza alabilmeyi nasip etsin bize
0 oy
(1,218 puan)

Canım daha yeni bu haftalarda ara ara hissetmemen normal

İlgili bir soru bulunamadı

651,139 soru

3,427,771 cevap

4,260,358 yorum

184,036 üye

...