0 oy
514 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (731 puan)

Özür dileyerek fotoğrafı paylaşıyorum. Dün de kanamam olmuştu miktar olarak bu kadar ama renk daha kırmızıydı. Mercimek kadar da siyah pıhtı vardı. 

Etlik acilde vajinal ultrasonla baktılar sadece yolk sac göründüğünü fetüsü göremediklerini söylediler. Cuma günü etlik poliklinikte karından bakıldı 4 mm ölçüldü kalp atışı var denildi dedim oranın ultrason cihazı daha net olabilir bilemiyorum kese düzgün kanaman görünmüyor dedi. Hafta sonu olduğu için özele de gidemedik.

29 agustosta kanamam olmuştu o günden beri Progestan ve 2 haftadır proluton iğne kullanıyorum. Bu kanama düşük belirtisi mi yoksa olağan bir durum mu?

image

Şimdi hastaneye gideyim desem yine aynı hastane aynı şekilde şeyler söyleyecek. 

Yarın gazide randevum var ama beklemeli miyim yoksa şehir hastanesinin aciline mi görüneyim?

Gebelik haftası 6+3

8 Cevap

0 oy
(347 puan)
Düşük yapmamışsın amaa tehlikelidir acile bir git hap falan yada iğne versinler 
-Reklam-
0 oy
(23 puan)
Malesf canım düşük görünüyor benimde bu şekilde kanamam oldu ve şuan 8 gündür düşüğüm devam ediyor sana tavsiyem eğitim araştırma hastanesi ne git bu arada kalp atışını duymuşmuydun
(731 puan)
Salı günü doktor duydugunu söyledi bana da dinletti ama çok anlayamadım. Cuma günü de poliklinikte ses dalgası vermeyelim ama kalbi atıyor dediler.
Yarın Gazi üniversitesine randevum var ama bekleyeyim mi? Ne yapayım bilemiyorum? Hafta sonu ya bugün eğitim araştırmaların acilleri bakar mı ilk gebeliğim hiçbir şey bilmiyorum.
Sizinki kaç haftalıktı?
(23 puan)
8 haftalıktı ve boş gebelik olduğunu öğrendim bekleme eğitim araştırma acillerş bakar
0 oy
(2,611 puan)
Serum ve yatis ile toparlayabilirsin canim lekelenmejin her türlüsü tehlikeli geciktirme git doktora
(731 puan)
Her lekelenmede soluğu doktorda alıyorum. Dün bir şey anlamadılar ya şimdi de elim kolum bağlı kaldım. Hafta içi olsa özele gidicem artık o denli yorulduk.
(2,611 puan)
Rabbim evladini sana bagislasin seni cok iyi anliyorum
Yarina kadar uzan tuvalet ihtiyaci disinda kalkma yerinden en zorlu surecin bu olsun su gibi akip gecsin hamileligin
(731 puan)
Amin inşallah Allah razı olsun. Sürekli uzanıyorum bir tuvalete kalkıyorum bir de yemek için kalkıyorum. Yemek yerken oturduğum süre içinde oluyor sanırım ne olursa. Yemekten kalkıyorum ki durum böyle.
0 oy
(12 puan)
7. Haftadan 12. Haftaya kadar araliklarla lekelenme ve hafif kanamalarla gecti, kesede kanama yoktu. Progestreron fitil ve proluton igne ile suan 22. Haftadayiz. Mumkun oldugunca yatin ve doktorunuzun verdigi ilaclari duzenli kullanin 
(12 puan)
Yine tabiki en dogru aciklamayi doktorunuz yapacaktir ama bende durum boyle gelismisti ki benim gebeligim biraz riskli yarim rahim + tup bebek olmasina ragmen, icinizi ferah tutun stres yapmayin bol bol dinlenin, doktordan sonra guzel haberlerinizi bekliyoruz ;)
(731 puan)
Sizin adınıza çok çok sevindim devamı da sorunsuz sıkıntısız geçsin inşallah. Doktorun açıklamasını mutlaka sizinle paylaşacağım. Insallah güzel ve olumlu haberler alırım. Duanızı eksik etmeyin.
(731 puan)
düzenledi
Gece acile gittim kanamam biraz daha kirmizilastigi icin orada da sadece yolk kesesi görüldü. Bugün de gazinin poliklinigine gittim sadece kese ve yolk kesesi var dedi bebek yine yok. Eski ultrason görüntülerini gösterdim. Kalp atışının oldugu ultrason sonucunu görünce düşük yapıyorsun gibi duruyor dediler. Yine de 1 hafta bekleyip 1 hafta sonraki duruma göre bakacaklar. Bebek varsa zaten sağlıklı gebelik yoksa da kürtaj ya da alttan ilacla düşürtecekler. O zamana kadar kanaman artarsa acile gel onlar zaten direkt bize yönlendiriyor dediler.
(12 puan)
Hay Allah ya uzuldum.. bu arada hic kanda hcg baktirdinizmi deger dusuyormu acaba?  Bekleyin bakalim hayirlisi ne ise o olsun..kaybederseniz de kendnizi cok uzmeyin benim de ilki kimyasal gebelikti kendiliginden gitti hemen pesine hamile kaldim vucut hamileligi ogreniyor. Hayirlisi sagliklisi ne ise o olsun sizin icin
(731 puan)
Hcg en son 12 eylulde bakildi 4562ydi önceki 31 agustostu 1743tu. Ben 13 eylulde doktora cok az yukseldigini soyledim bos kese diye dusunerek gitmiştim 5.3 mm ölçtü 6+2 gunluk dedi kalp atışı da var dedi dinletti. Sonra tekrar bakilmadi hcg ye
0 oy
(23 puan)
Yerleşme kanamasıdir ama yine de dikkat et agir kaldirma yukseklere uzanma ve ayaginin altinda mutlaka yastik koyarak sürekli dinlen ayni seyleri ben de atlattim çünkü ilk haftalarda
(731 puan)
Bu haftada yerleşme kanaması olur mu ki? Adet tarihime göre 8+3 ama bebeği 6+3 günle uyumlu buldular. Hep ayaklarım yastık üstünde uzanıyorum. Yemek yerken oturur oturmaz hemen böyle oldu.
0 oy
(4 puan)
Durmaaaaaaaa git git git bende ayniydim bendeeeeeeee ve düşük yaptım .. 6 haftaydim.kanamam.vardi lavaboda sildikce , geliyordu kan ama sonra daha kötü oldum .kanamam açıldı senin gibiydim bende durma git
(731 puan)
Günler öncesinde leke tarzında ya da bu şekilde var mıydı sizin yoksa leke olarak başlayıp peşinden yoğun şekilde kanama gelmeye devam mı etmişti?
0 oy
(1,377 puan)
Acile başka doktora git bence kuzum yerleşme kanaması da olabilir 
(1,377 puan)
Acile gittin mi canım naptın ??
(731 puan)
Gittim canım gittim. Gece acile gittim kanamam biraz daha kirmizilastigi icin orada da sadece yolk kesesi görüldü. Bugün de gazinin poliklinigine gittim sadece kese ve yolk kesesi var dedi bebek yine yok. Eski ultrason görüntülerini gösterdim. Kalp atışının oldugu ultrason sonucunu görünce düşük yapıyorsun gibi duruyor dediler. Yine de 1 hafta bekleyip 1 hafta sonraki duruma göre bakacaklar. Bebek varsa zaten sağlıklı gebelik yoksa da kürtaj ya da alttan ilacla düşürtecekler. O zamana kadar kanaman artarsa acile gel onlar zaten direkt bize yönlendiriyor dediler.
(1,377 puan)
Üzüldüm kuzum inşallah o zamana kadar bebek olur ve sagliklidir 1 hafta kadar dinlen bakalım ilacını düzenli kullan inşallah bişey olmaz Allah'ın izniyle ayağının altına yastık koy ayağın yüksekte kalsın
(731 puan)
Teşekkür ederim insallah. Öyle yatıyorum. Artık bundan sonrası için hayırlısını dilemekten başka yapabilecegim bir sey yok.
(1,377 puan)
Rica ederim canım aynen öyle Rabbim hayırlısını versin inşallah
0 oy
(3,125 puan)
16 haftaya kadar bendede surekli bu sekilde kanama oldu progestan ve igne kullandim surekli ona ragmen lekelenme devam etti progestanı duzenli kullan ve gerekmedikçe kalkma yat canim rabbim gönlune gore versin inşallah bebehinede sag saglim kavuşursun
(731 puan)
Amin inşallah canım sağ olasın. Lekelenmeyi nasıl açıkladı doktorun neden kaynaklanıyormuş?
(3,125 puan)
Ilk baslarda birsey demediler dusük onleyici verdiler surekli 19 haftada asiri kanamam oldu gittigimde bebegin esi asagida o yuzden oluyor dediler

652,406 soru

3,432,918 cevap

4,265,925 yorum

184,391 üye

...