0 oy
345 göst.
Doğum kategorisinde (510 puan)

Merhaba kızlar 39+6 da bebeğim kanal a inmediği için sezeryan oldum. 1 önceki gece de normal doğum sancısı çektim ama açılmam 1 cm zordu. Belden uyuşturma oldum. Bebeğimin kilosu fazlaymis ve kaka yapmış doktor bisey demedi bana şükür ki yememiş. Kendi kilom da olduğu için biraz zorlandım. Merak ettiğiniz varsa sorabilirsiniz.Allah çektirmeden sağlıcakla hepinize kavuştursun.

3 Cevap

0 oy
(9,888 puan)

Sezeryandan sonra kum torbasi koydularmi cnm

Bide sondayi takarken hissettinmi

(9,888 puan)
Orda miden bulaninca bulaniyo deyince hemen bi sey yapiyolar vs dedilerdi bide devlet  has mi oldun
(590 puan)
Canim benim bu 2. Gebeligim ama benim ilki gercekten cok zor gecti belden uyusuktum ben ve tam 2.5 saat surdu ben 4 kez kustum ve 2.5 saat icinde bebek dogduktan sonra o kadar cok bastirdilar ki karnima benim sonra ben artik hissediyorum canim aciyor dedim tekrar uyusturdular ve odada 3 kez bastirdilar karnima 1 kez doktor 2 kere hemsire ustune de kum torbasi konuldu tam 10 gun ne oturabildim ne yatabildim cok zor gunlerdi valla ikinciden cok korkuyorum o yuzden
(9,888 puan)
Rabbim yardimcimiz olsun o zaman ya hep doktor ve hemsire iste cok onemli malese
(2,492 puan)
Gecmis olsun canim zor olmus seninki hepsi bir olmuyor iste
(510 puan)
Bana kusmak istersen kusabilirsin dedi benimle sohbet eden bayan yanima havlu koydu. Evet devlette oldum.

Evet canım bünyeden bünyeye değişiyor tabiki.

Kum torbası olayını ilk defa duydum.
-Reklam-
0 oy
(43 puan)
Allah anali babalı büyütsün canım ameliyattan sonra hemen ağrıların başladı mı dikiş yerlerin çok acıyor mu bebeğini kucağına rahatca alıyorsundur umarım 
(510 puan)
Amin inşallah canım. Dikiş yerimin acısını erken hissettim ben uyuşukluk geç geçti. Kilo olduğu için oturup kalkarken özellikle yatarken zorlanıyorum. Ama olabildikçe hareket ediyorum. Bebeğime bakıyorum şükür sıkıntı olmadı ağrı aci dışında
0 oy
(190 puan)

Kanala girmediğini hissettin mi?

Allah bağışlasin evladını salihlerden kilsin.

Bende de bebeğim tam kanala inmedi. Çünkü sık idrara gitmiyorum ve aşağıda baskıda hissetmiyorum. 38+4üm perşembe randevum var doktorda. Ve sürekli sancilarim var bazen 30 sn sürüyor 10 dk 1 geliyor özellikle saat akşam 5 6 dan sonra. Gündüzleri de saatte 1 oluyor. Bazen 10 sn sürüyor. 

(510 puan)
Kuzum benim 33.haftada bas aşağı döndü çok baskı vardı zaten aşağı ama karnım sürekli top gibi yukardaydi.yalancı sancı çok oluyordu.  Doktor kanala yönelmiş dedi sadece. Perşembe günü 5 dk 1 sancı , yaklaşık. 10 dk 1 wc gidiyordum ishalde vardı ama açılma yoktu. Zaten sezeryan a kadar vermiştik.
(190 puan)
Benim 35. haftada baş asagidaydi ama sağ kasigimin üstündeydi. Geçen perşembe gittiğimde tam ortadaydi, ama doktor kanala tam inmedi o yüzden idrara sık gitmiyon ve baskı hissetmiyon dedi. Ben de hala bekliyorum tüm inmesini. Ama sürekli sancım var bazen ishal sancısı gibi oluyor tuvalete götürtüyor. Bazen de oturduğum yerde nefesimi kesiyor.  Şu an bile yalancı sancılarım var 10 dk 1 geliyor 30 sn sürüyor. Kızım o kadar kaskati oluyor ki karnim taş gibi oluyo. Bazen de üçgen gibi oluyo. Ben kanala girdiğini düşünmüyorum. 2 hafta önce nstde yine 10 dk 1 ama 10 snlik sancım cikti. Doktor bunlar yerleşme sancısı dedi. Ama 2 haftadır sadece sıklığı ve şiddeti artti. Alttan muayenelerde de bebek biraz arkada yukarda aşağı inmesi lazım dediler. Bazen öyle sancılarım oluyor ki kesin bundan sonra doğum olur diyorum. Ama ne açıklık var ne de baskı hissi var. Sadece aşırı sancım olunca sanki bi şey yukardan aşağıya bastırıyor gibi hissediyorum ama sancı gidince baskı falan ortadan kalkıyor.
Perşembe yine randevum var. Benim korkum bu sancıların kızıma zararı olur mu? Bi de plasenta yaşanmasi var. Kilo da almıyor. 2 haftada sadece 100 gr aldi.

İlgili bir soru bulunamadı

651,174 soru

3,427,928 cevap

4,260,514 yorum

184,045 üye

...