0 oy
106 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (28 puan)
kapalı
Ayrıntılı ugs sonrası  başka kontrol nedir
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(434 puan)
Ayrıntılı ultrason yapılır ve 24-28 di galiba şeker yüklemesi yapılır. Herşey normalse ayda bir kontrol duruma göre üç haftada bir kontrol nasipse 36-37 sonrası doğum şekli konuşulabilir  normal doğum ihtimali var ise beklenir zaten . Tansiyon yüksekliğine ve şeker yüksekliğine dikkat edin tuzlu tatlı aşırı yemeyin dozunda bırakın. Kilo alımına dikkat edin. 

Bol bol yürüyüş yapın dinlenin pozitif düşünün

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
(28 puan)
Amin İnş Allah razı olsn :) peki şeker yükelmesi yapmak istemiyorum zorunlumu
(434 puan)
Zorunlu değil tabiki ama gestasyonel diyabet varsa bu bebeğe zarar verebilir erken doğum akcigerlerinde gelişim problemi olabilir suyu fazla olur zaten doktor bakınca siviniza anlar bı de göbekli olur şeker yüzünden. Ve siz de dahil hiçbir anne bebeği zarar görsün istemez. Yaptırdınız diyelim şeker çıktı diyetbeslenirsiniz ben yaptırmadım kaçırdım haftami acilde göbek öndeydi bebeğin ama sıvısı iyiydi hocama dedim evde  yap dedi ncok şükür açlık tokluk normal çıktı gobegide yapısal dedi şeker yok dedi. Ama tabi  siz önlem amaçlı tstlidan uzak durun tadimliktan ileri gitmeyin olur mu benim şeker aleti vardı erkenden kalkıp açlık baktım sonra kahvaltı yaptım doyana kadar ama herzamanki gibi basladigin saati yazdım on bir mi kahvaltı başlama mesela on iki  de bı ölçtüm bir saat sonra da bidaha ölçtüm ama asla su limon gibi şeker düşüren etkenleri tuketmicrz. Çok şükür bı problem çıkmadı zaten günde üç litreye kadar su içiyorum da ama tavsiyem siz kacirmayin gidin sabah erkenden kadın doğum a aç karnına su bile içmeyin verin testi herşey bebiş için Allah korusun evlatlarımızı  çok emek harcıyoruz hayal kuruyoruz zor bişey değil değil Sakıncası yoktur korkmayın. Kadın doğuma randevu alın
Direk test verin önerim.
Allah kavuştursun inşallah hayırlısıyla.
(28 puan)
Amin inş Allah razı inş SAĞLICAKLA alırız bebşimizi kucağımıza Allahın izniyle
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 78 göst.
25 Nisan 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Eliff1212 (4 puan) sordu
0 oy
0 cevap 35 göst.
0 oy
4 cevap 216 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
16 Nisan Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Mehtap24 (92 puan) sordu

654,686 soru

3,441,553 cevap

4,275,531 yorum

184,960 üye

...