0 oy
143 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (65 puan)
Hanımlar kalp rahatsızlığım olduğu için holter takılacak ama benim detaylı ultrasyona girmemde gerekiyor acaba holter cihazı takılıyken ultrasyon olur mu
Gebelik haftası 21

1 cevap

0 oy
(143 puan)
Evet canım olur. Bir sıkıntı da olmaz. Boynuna iple takıyorlar ölçüm yapacak cihazı, kablolar göğüs e yapışık oluyor zaten. Pille çalışan bir cihaz. Bir sorun olacağını düşünmüyorum detaylı için. 
(65 puan)
Normalde telefon falan yasak olduğu için sıkıntılı olur diye düşündüm ama bilemedim ki şimdi
(1,571 puan)
Telefon cihazlar için değil dikkat dağıttığı için yasak. Dr a girerken de yasak burda. Sessizs alıp giriyoruz. Çok geçmiş olsun
(143 puan)
Telefon yasak değil ki canım, sessize alıp giriyorsun içeri. Kaldı ki detaylı ultrason yapılırken çoğu kişi videoyaya alıyor. Özelde yaptırdım ben mesela detaylıyı, eşim bir kaç resim çekmişti o sırada.
(65 puan)
Ondan değil canım holter takılınca telefon yasak cihaz sıfırlanıyor
(143 puan)
Canım valla bana da hamilelikte holter takıldı. 24 saat boyunca takılıydı ve kimse bana bununla ilgili birşey söylemedi telefonda kullandım hep. Ölçüm de yapmıştı 24 saat boyunca sonucumu aldım. Özelde taktırmıştım nabız düşüklüğünden dolayı, doktorum telefon kullan ya da kullanma gibi birşey demedi. Ben ve eşim kullandık telefonlarımızı. Bir sorun da oluşmadı cihazda. Oluşmuş olsa idi zaten çıkardı.
-Reklam-

652,268 soru

3,432,307 cevap

4,265,186 yorum

184,355 üye

...