0 oy
89 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (45 puan)
Ordan oraya kosturttu o mide bulantimla görmeniz lazımdı kimseye tavsiye etmiyorum. Her gönderdikleri bölümün kapısında 20 kişi sırada,her yer Suriyeli dolu. Doktora girdim ultrasonu aralarında incelediler ve 8 haftalık olduğunu söylediler bunu bende biliyordum zaten. Nelere dikkat etmem gerektiyle alakalı tek bir şey söylemedi doktor. Bidahaki ay tekrar gelirsin dedi sadece bu. Kimseye önermiyorum.
Gebelik haftası 8+0

3 Cevap

0 oy
(130 puan)
Hangi doktora muane oldun ki canım sen ismi neydi
(45 puan)
Feyza bayram ama doktor asla yerinde yok hep yerinde başka asistan doktor var. Alttan muayene için bayan olsun dedim onun için bile aşağıda ultrasonda erkek biri duruyor bunun için.
(130 puan)
Valla ben Gülten ozgene gittim canım  benimle çok ilgilendi doktor ama ben mecbur gidiyorum oraya benim en yakınımda ki hastane de randevu bulamıyorum almiyolarda oraya gidiceksin eğer Gülten hanıma git
(130 puan)
Ama benide ilk haftalarda asaya gönderdiler hep alttan muane için ama bana kadın denk geldi şansıma
-Reklam-
0 oy
(10 puan)
En başta oraya gitmen hata .  Düşün hamile kalamıyorum diye beni tedavi ediyorlar ama ben hamileyim haberleri yok. Üstelik alttan ultrasonla bakıyorlar. Bir de suriyeli hastahanesi olmuş orası.
0 oy
(1,606 puan)
Riskin mı var riskin yoksa doktorların hepsi öyle sana ne diyecekler bende de keseyi gördük kalp atışını duyduk tahlilleri yaptı normal dedi folik asit başlatıp 1 ay sonra tekrar gel dedi

İlgili sorular

653,531 soru

3,437,257 cevap

4,270,658 yorum

184,679 üye

...