0 oy
170 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (7 puan)
düzenledi

10 haftalik gebeyim.Gecen hafta cumartesi gunu biraz lahverengi lekelenmem oldu doktora gittik cok sukur kesede yumurtaliklarimda herhangi bi kanlanma gorulmedi cocugumda cok saglikli kalp atisi hareketleri kafasini geri atmasi falan herseyi normaldi doktor olabilir dedi tedbir amacli dusuk onleyici hap verdi. Bugun gene lekelenmem oldu bu korkutucu bisey mi? Gorselde sari gibi durmus ama acik kahverengi 

image

Gebelik haftası 10

3 Cevap

0 oy
(4 puan)
Çok normal. Bende de ilk 4 ayda 6 7 defa kahverengi leke gelmişti. Araştırdığımda bi sorun olmadığını gördüm. En son pembeleşince korktum ve doktoruma sordum. Alttan muayene etti ve bi sorun olmadığını söyledi.  İlişki sonrası pembeleştiği için her ihtimale karşı progestan verdi. Kahverengi lekenin de bebeğin yerleşim kanaması olduğunu söyledi. Korkulcak bişey yokmuş. İlacı düzenli kullandım ve leke sorunum bitti. Yani korkmanıza gerek yok :)
-Reklam-
0 oy
(6 puan)
Merhaba canim. Hayirli olsun öncelikle. 

Benimde ilk gebeligimde olmustu. Daha koyu daha yogundu 12. Haftamda. Banada doktor ilac vermisti. Sadece iki hap atmistim ve iki fitil almistim vajinadan. 1 hafta sonra kendiliginden gecmisti. 

Doktor rahim genisledigi icin rahimde yirtilmalar oluyor ve bu yirtilmalar kaniyor demisti. Eski kan oldugu icinde rengi koyu demisti. Taze kan tehlikeli olur ona dikkat et demisti. 

Korkulcak bir durum degil. Rahat ol canim. 
0 oy
(3 puan)
Merhabalar. Sizin durumunuzun biraz daha ciddisini suan yasiyorum bugun itibariyle 12haftalik gebeyim ve dunden beridir kanamam oluyor  tabiki hemen dr uma geldik yatia verdi haliyle. bildiginiz adet gibi kirmizi kan serum igne vesaire biraz toparladik durumu. Su sürede gozlemledigim ve edindigim bilgilere gore zannedersem cok cok ciddi bir durum degil yaşadigim bana gore sizinkisi hic degil o nedenle kafaniza takmayin olumsuz tüm düşünceleri kafadan atin gebeliginizin keyfini cikarin . Saygilarimla.

İlgili bir soru bulunamadı

652,839 soru

3,434,568 cevap

4,267,838 yorum

184,502 üye

...