0 oy
122 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (76 puan)
Kese mi görünmesi gerekir yoksa kalp atışı mi görünmesi gerekir net olarak var demek için ? 4 haftalığım bişey olacak diye korkuyorum. Bir an önce geçmek istiyorum o haftaları. Regl olacakmışım gibi oluyor. Günlük ped kullanıyorum,beyaz çamaşır giyiyorum korkudan bir şey olursa göreyim diye. Çok stresliyim.

4 Cevap

0 oy
(4,752 puan)
7. Haftada kalp atışını duyabilirsiniz. O zaman kesinlesir. 12. Haftadan sonra da düşük olma ihtimali baya azalıyor.
-Reklam-
0 oy
(751 puan)
Adet gibi ağrıların olması gayet normal rahim kendini hazırlıyor çünkü gebeliğe korkma dinlenmeye çalış
0 oy
(874 puan)
Öncelikle hayırlı olsun. Ama bu kadar stres hem sizin için hemde bebek için olumsuz etki yaratabilir. Gebelik var denebilmesi için beta hcg hormonuna bakılarak artış takibi yapılır. Onun ardından rahim duvarının kalınlığına, bebek kesesi oluşumuna , bebeğe ve en son kalp atışlarını bakılır.  Her şey yolundaysa gebeliğiniz sağlıklı ilerliyor demektir .
0 oy
(3,125 puan)
Stres yapma canım düşük genelde kötü birsey gibi dusunuluyor.ama sagliklı gebelikse ne yaparsan yap tutunur zaten sagliksız gebelikse düsuk.olurki yeni sagliklı gebelige yer acılsın diye birsey olacak.diye endiseye kapilma annesi rabbim.onu sana armagan ettiyse seni hic birakmayacak benim.geç dollenmeydi 7 haftalıkken duyduk.ilk.kalp atışını daha erken duyanda var geç duyanda var sen yeterki içini rahat tut kesen göründüyse 1 hafta ivindede yolk sac olusur insallah sonrada kalp atısinı duyarsin rabbim.gönlüne göre versin insallah

İlgili bir soru bulunamadı

652,966 soru

3,435,068 cevap

4,268,356 yorum

184,540 üye

...