0 oy
192 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (51 puan)
düzenledi
Kızlar doğum yaklaştıkça kafamın içinde seneryolar oluyor ve beni rahatsız ediyor yani herşey doğumda kötü olacakmış gibi ilk gebelik bide sancı nası bişe nası olcak ya korkarsam ya bana bişa olursa ya dayanılmazsa ya kesik atarsalar acırmı vs vs bide alttan muane olcam o nası bişe acıyormu
Gebelik haftası 35

4 Cevap

0 oy
(3,125 puan)
Korku hissetrigin an bebegin doğunca oni emzirdigini sevdigini onunla.ilgilendigini düsun canım inan ne kadar acı olursa olsun bebegini kucagına alana kadar hepsi birde dayanilmayacak bir acı olsa kimse ikinci gebelige cesaret edemezdi benim şuan 3.cü gebeligim 2 si normal dogum oldu inşallah buda normal dogum olur kötü yorumlar okuma kötü düsunme hatta sıkılınca git bebeginin kıyafetlerini sev tekrar düzenle  benim.haftam daha 17 borsey almadim 2 parca almistim ilk.oğrendigimde aklima geldikce bile cikarip seviyorum :))))
-Reklam-
0 oy
(201 puan)
Benimde ilk gebeliğim 34 haftalığım. Bence doğumdan korkmayan bir kadın yoktur. Ben sezeryandanda korkuyorum her iki doğumda kolay değil ama emen ellerde olacaz hek ak bize müdahale edecek insanlar olacak yanımızda diye kendimi avutuyorum :) bide herkes sancıları bize bebeğimizi kavuşturacağınızı düşünürsek açılmamızın kolay olacağını söylüyor. O kadar hızlı gelişecek ki doğum anı kesik kısmını filan anlamayacaz bile bence :) 
0 oy
(117 puan)
Bende 36+3günlük üm dün catı muayene si oldum resmen dogum masasına oturdum ayaklarım havada bende çok korktum Ama 3 4 saniye bişey sürdü ne oldugunu anlamdım bile. Çok afedersin ama ben cinsel ilişki sırasında daha çok acıyordu bunu hissetmedim bile kendini kasma hemde 2 parmak ne kadar büyük olabilirki degilmi. ben burda hep okuyordum herkes çok acıdı bilmem şu oldu dıyorlardı boş yere endişe etmişim kedini kasma yeter :)) 
0 oy
(1,037 puan)
Korku normal canım. İlk gebeligimde hep şöyle düşündüm herkes yapmış ben neden yapamayim. Herseyi akışına bıraktım hiç dogumla ilgili düşünmedim sadece nasıl doğum yapacağıma karar verdim normal istemiştim okadar. Sonrasını akışına bıraktım. Sancılar açılma ardından zorunlu sezaryen oldum ama hersey bir anda oldu gibi. Kosturmacadan yoğunluktan birsey anlamadım bile. Sezaryenden sonra da bir kaç gün ağrım oldu sonra düzene girdi şükür hersey yavaş yavaş. Tekrar hamileyim bana diyorlar ilkinde bilmeden gittin şimdi telaslaniyosundur diye yok yani telaş falan hersey olacağına varacak 10 günümuz kaldi ama oyle korku hissetmiyorum hafif bir heyecan var ve ilk cocugumla ilgilenememe uzuntum var. Allah sağlıkla kolaylıkla kucagimiza almayı nasip etsin.

İlgili bir soru bulunamadı

651,296 soru

3,428,448 cevap

4,260,943 yorum

184,091 üye

...