0 oy
419 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (143 puan)
Tatvan devlet hastanesi Mediha Kübra Ceylan a muayene olan var mı. Ahlat a tayin aldık fakat randevu bulmak imkansız. Tatvan da bulabildik. Mediha hanım nasıl biri acaba? 
Gebelik haftası 34+1

3 Cevap

0 oy
(123 puan)
Bitlisteki devlet hastanelerinin hiç birini önermem kendimde 112 de görev yaptığım için söylüyorum var ise durumunuz özele gidin. Zaten gelen doktorlarda çok kalmıyor gidiyorlar. 
(143 puan)
Bu zamana kadar hep özele gittim. Can hastanesini de burada bir kaç tanıdık vardı önermedi. O yüzden napacağımı şaşırdım bende. Teşekkür ederim geri dönüşünüz için
(123 puan)
Can hastanesinin yan tatafında adalet plazada salih serin var ilgiside bilgiside iyi gerçekten. Ben bayan erkek diye doktor ayırmanızı önermem kendisi ile bir kez görüşünce zaten zaten kendinizde Salih hoca dersiniz ısrarla kadın bir doktor isterseniz. Bitlis devlet hastanesi Sinem hoca eğer hala gitmedi ise gidilecek tek doktor o ama dediğim gibi tahlil vs konusunda burdaki hastanelerin cihazlarının durumları iyi değil.
(143 puan)
Anladım teşekkür ederim.  Kendim eğitimci biriyim bayan erkek ayırdığımdan değil ama geçen yıl 28+5 haftalıkken bir evladımızı kaybettik. Benim için sedyeye uzanıp yatmak muayene olmak çok zor. O yüzden tamamen kendim ile alakalı bir durumdan ötürü bayan olsun istiyorum. Van da olmadı yapacağım doğumu özelde. Şuan muayene olabileceğim bir doktor arayışındayım sadece. Teşekkür ederim tekrardan bilgilendirmeleriniz için.
(123 puan)
Sinem hocaya gidin derim o zaman. Başınız sağolsun inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza.
-Reklam-
0 oy
(18 puan)
Bende Tatvan'da oturuyorum ama Bitlisi tavsiye ederim Berker bey var cokk cokk ilgili bı doktor kesinlikle şiddetle öneriyorum özel gibi ilgileniyor canım bı ona görün derim
(143 puan)
Teşekkür ederim yorumunuz için. Fakat ben kadın bir doktor olmasını istiyorum. Daha önceden bir kaybım var ve bende travma yarattı, kadın bir doktor da Allah nasip ederse doğum yapmak istiyorum.
0 oy
(22 puan)
Özele de gidecekseniz can Hastanesi'ne Maşallah Zorlu ya gidin.

652,403 soru

3,432,894 cevap

4,265,889 yorum

184,390 üye

...