0 oy
536 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (67 puan)

Merhaba kızlar :)  bu ay ilk kez adetim gecikti ve adetim gecikmeden 1 hafta önce ara ara lekelenmelerim oldu. Dün test yaptım POZITIF !  Ogrendigim en guzel seydi. Tabiki herkese haber verdim. Sonra vermesemiydim diye dusundum ama erkenmi haber verdim diye dusundum.1 hafta oldu adetim gecikeli testte pozitif cıktı. Çok yorgunum göğüslerim çok fazla ağrıyor şişti. Midem bulanıyor basim dönüyor. Hamilemiyim sizce ? Hic gecikmezdi çünkü adetim. Daha önceki testlerim negatifti bu pozitif ne dersiniz ?

8 Cevap

0 oy
(145 puan)

Sağlık ocağında kan testi yaptır derim.  En garantisi 

(67 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(493 puan)

Sağlık ocağına geç kaldınız ama bi acile gidin iki saatte öğrenirsiniz. Göğüslerini ağrır benim de ağrıdı adet ağrısı da çektim

(67 puan)
Çok sağolun.
0 oy
(139 puan)

Test pozatif cikdisa hamilesiz hayirli olsun)))

(67 puan)
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir
(590 puan)
Benim iki kez silik çıktı evet hamileyim hayırlı olsun
0 oy
(106 puan)

Testi yapar yapmaz ilk 5 dakikada çıkdıysa hamilesiniz. Benimde adetime bir hafta vardı pozitif çıkınca yaydım sülaleye. Tabi eşim şoka girdi inanmadı zorla kan testi yaptırttı o da pozitif tabi . :)

Evet ilk 5 dakika içerisinde cıktı çok teşekkür ederim canım çok sagol
0 oy
(407 puan)

Pozitif çıktı ama neden kan vermediniz ki ne olur ne olmaz bence önce kan verin betaya bakılsın allah korusun boş gebelik kimyasal gebelik olabilir. 

(67 puan)
Allah korusun canım. Gidicem elbette
(407 puan)
Böyle yazınca garip oldum allah korusun korkutmak üzmek istemem inşallah sağlıcakla kucaklarsınız yavrunuzu allah yardimciniz olsun iyi bayramlar.
0 oy
(123 puan)

Hamilesinn canım yaa ama bi doktora git derim emin olmak için 

(67 puan)
Gidicem canim cok tesekkur ederim
(123 puan)
Haberdar et bizi de canım inşallah hamilesin
0 oy
(3,107 puan)

Öncelikle hayırlı olsun büyük ihtimal 4-5 haftalik hamilesin testte pozitif çıktısı hemde hemen endişeye gerek yok doktora gitmek için acele etme burda sana cevap yazan annelerimiz genelde ilk gebelikleri o yüzden hemen doktora git diyorlar ağrın kanaman yoksa acele etmene gerek yok zaten şimdi doktora gitsen git 10 gün sonra gel dicek çünkü bebis daha görünmez en erken 6. haftada görünüyor yani sağlık ocağında test yaptırıp emin olabilirsin onun haricinde en az 15 gün sonra duyarsın bebisinin kalp atışını felan hakkında hayırlısı olsun canım 

(67 puan)
Çok teşekkür ederim canım. Inşallah rabbim yaniltmaz. Isteyen herkese de nasip eder.
0 oy
(3,293 puan)

Doktora git canım, ama biraz erken soylemissin sanki :)

647,729 soru

3,414,924 cevap

4,245,358 yorum

183,076 üye

...