0 oy
88 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (305 puan)
Tecrübeli anneler normal doğum istiyorum ama cesaretim de yok. Ne yapicam bilmiyorum normalde geçen hafta kontrolümde doktor çatı muanesi yapicakti bende korktugum için yapamadı doktor da dedi sen en ufak şeyden böyle korkuyorsan normal doğum yapamazsın bebek haznede kalir ve riske girer dedi bende korktum. Haftaya cesaretini topla çatı muaneni yapalım ona göre hareket ederiz dedi ama normal doğuma hiç cesaretim yok ve herkesin doğum hikayesi farklı tabi ama nasıl cesaretlenecem bilmiyorum.
Gebelik haftası 37+5

1 cevap

0 oy
(1,036 puan)
Benimde ilk gebeliğim ve bende normal doğum istiyorum ben normalde ilişkiye girmekten bile korkan Bi insandım ama nedense normal doğumdan hiç korkmuyorum çünkü çok kutsal birsey ve bebeğine kavusuyorsun onun sesini duyduğun an bitiyor hissediyorsun ve bunu yapan sadece sen değilsin günde 10larca kadın yapıyor ve normal doğumdan hemen sonra bebeğine bakabiliyorsun onu emzirebiliyorsun sütun hemen geliyor ama sezeryan da bazen sütun geç gelebiliyormus ağrıların yüzünden bebeginle daha az ilgilenicen ki o an sen bakilmaya gerekli Bi durumda olucam ama normal doğum öyle mi sancı çekiyorsun evet ama dogurduktan sonra doğumdan yürüyerek bile cikabiliyorsun eve gidince en fazla 1 haftada iyileşip ayaklaniyorsun ve o doğumdan hiçbir ağrı sızı kalmıyor ama sezeryan ağrısı aylar geçse de hep sızlar diyorlar ki bence de öyle küçükken avuc iclerime dikiş atılmıştı hala sızlar Bi yere deyince kendine güven sen çok güçlü Bi kadınsın eski kadınlar aslanlar gibi evde doguruyordu şuan öyle değil mis gibi en iyi doktorların yardımıyla doğurup bebeğine kavuşacaksınız inşallah korkma sonunda kavuşmak var canım 
(305 puan)
Çok haklısın canım çokta güzel yazmışsın ama herkesin doğum hikaye farklı tabi sezeryan zor tabi ama en azindan ben bebeğini riske atmayacağım normal doğum da kendime güvenemiyorum. Yoksa normal doğum istiyorum. Cesaret yok normal doğuma.
(1,036 puan)
Bi anda olusan birsey canım inşallah Bi sorun çıkmaz da normal doğum yaparsın
(305 puan)
İnşallah canım. Normal doğum istiyorum zaten ama bı cesaretim olsa işte. Hayırlısı olsun rabbim neyi nasip ederse artık.
(1,036 puan)
İnşallah
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.
0 oy
2 cevap 184 göst.

653,030 soru

3,435,379 cevap

4,268,700 yorum

184,558 üye

...