0 oy
58 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (780 puan)
Aranizda Ankara Nato Med hastanesinde sezaryen dogum yapan oldumu? Nasil oranin  sartlari hijyen ve.s?Olduysaniz hangi doktora oldunuz.Ben Taner hocaya gidiyorum ama hastane ile ilgili pek bilgim yok
Gebelik haftası 18+3

2 Cevap

0 oy
(359 puan)
Ben de orda oturuyorum bı iki kez kontrole gtmistim Taner hocaya ama cihazlar çok kalitesiz olduğu için bıraktım doğumu bilmiyorum çok da güvenemiyorum
(780 puan)
Kalitesizmi? Gercektenmi? 2 kere.gittim.normla kontrol icin.tetkiklerim hacettepede yapitiriyorum malum ozelde cok masrafli.Taner hoca onceleri akayda sonra guvende calisiyordu cok iyi doktor.iste hastane pek iyi deyilmis galiba cihazlar ,kuvez yonunden.
(359 puan)
Evet devletteki ultrason cihazı bile daha güzel ve net
(359 puan)
Nerde oturuyorsunuz ben Ankara şehir hastanesine gidiyorum çok memnunum
(780 puan)
Mamak .hacetteoeye gididyorum.ama.net doktorum yok orda.kafam.karişık
-Reklam-
0 oy
(240 puan)
Doğumu orda düşünmemelisiniz bence bana da yakın ama orda kuvez bile yok diye biliyorum. allah korusun bebekte bir sıkıntı olsa müdahele edemiyorlar daha kapsamlı bir yere bakmanızı tavsiye ederim.
(780 puan)
Oylemi .bilmiyordum iyiki dediniz.Çok tesekkur ederim.Aslidna hacettepeye gidiyorum 2.sezareynim.olacaknriskli bide.acaba nato meddemi olsa diyordum.
(240 puan)
Benim de babam orda anjio oldu ozaman öğrenmiştim. Hacettepe çok daha güzel bence evet muayenelerde falan zor oluyor ama her anne ve bebek açısından ankaradaki en donanımlı hastanelerden biri. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
(780 puan)
Amin
her birimiz de inşallah

651,884 soru

3,430,666 cevap

4,263,307 yorum

184,243 üye

...