0 oy
121 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (385 puan)
Merhabalar . 14+1 haftalık hamileyim mide bulantım kusmam çok oluyor bu gün acile gittim idrar testi istediler sonuçta idrar yolu enfeksiyonu çıktı . Toz verdi tek kullanımlık . İdrar yolu enfeksiyonu geçirip iyileşenler varmı aranızda hanımlar ilk gebeliyim çok korkuyorum bebeğime bir şey olucak diye . Cevaplarsanız çok sevinirim . 
Gebelik haftası 14+1

4 Cevap

0 oy
(385 puan)
Varmı cevaplaya bilecek ? 
-Reklam-
0 oy
(20 puan)
Canım 37 haftalık gebeyim bende de varmış bana da tek kullanımlık bi ilaç verdi onu ictim inan ki idrarimin kokusu bile değişti iki günde geçti tüm sikayetlerim,  sadece ilacı içtikten sonra felaket bi şekilde ishal oldum sende de oldu mu bilmiyorum ama o şekilde enfeksiyon atiliyormus. ..
(385 puan)
Ben bu gün aldım hapı gece uyumadan önce idrarını yap öyle iç 8 saat idrara çıkma dediler . İnşALLAH geçer hepimiz sağ salim kucağımıza alalım evlatlarımızı .
(20 puan)
Valla bende yatmadan ictim ama bebek  baskı yaptigi için normal zamanda da sureki gece 2 kez 3 kez wc ye kalkiyorum ilacı içtiğim de de aynısı oldu , amin canım inşallah telaş yaoma yani geçici birşey :)
(385 puan)
İlk gebelik olduğu için bilmiyorum ne yapmam lazım bol bol su içiyom şimdi acilde ultrasonda herşey normal dediler idrarda enfeksiyon çıktı korktum ya bi şey olursa diye . Teşekkür ederim cevap yazdığınız için :)
(20 puan)
Benimde ilk gebelik canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz  .rica ederim :)
(385 puan)
İnşALLAH :)
0 oy
(18 puan)
5 haftalık iken bendede vardı bu idrar yolu enfeksiyonu hap yazdı tek kullanımlık toz yazdı geçmesi 3 gün fln sürdü şuan çok şükür yok ama birşey olacağını zannetmiyorum 
(385 puan)
Çok şükür teşekkür ederim cevap yazdığınız için
(18 puan)
Rica ederim bebişle iyi günler
(385 puan)
Sizede :)
0 oy
(4 puan)
Bende de var şuan enfeksiyon o ilacı aldım tek kullanımlık toz gece yatmadan önce kullanıyorsun ama kesinlikle tuvalete çıkmaman gerekiyor benim son aylarım olduğu için ben sürekli tuvalete çıktığım için bana bir faydası olmadı senin daha yeni belki de sana etki yapabilir ben onun yerine farklı bir antibiyotik kullandım doktor falan önermedi evde vardı benim de diş ağrım için vermişti agumettin diye bir antibiyotik eğer sık tuvalete çıkıyorsan o tarz bir işe yaramıyor ama benim agumeddin dediğim antibiyotik işe yarıyor yani 3 günde etkisini gösteriyor şimdiden geçmiş olsun
(385 puan)
Bende sık tuvaleye çıkıyom ama bu gece o hapı içeyim çıkmamaya çalışacağım teşekkür ederim sizede geçmiş olsun
(4 puan)
Aynen inşallah cikmazsiniz sıvı Alımını şimdi durdurun ki belki cikmazsiniz teşekkür ederim
(385 puan)
İnşALLAH sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi bu sıkıntılarda geçsin geriye en güzel şey bebeğimiz ve kokusu kalsın bu günleri unutalım :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 196 göst.
12 Mart 2021 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Eda26 (76 puan) sordu
0 oy
5 cevap 297 göst.
0 oy
0 cevap 70 göst.

653,047 soru

3,435,468 cevap

4,268,797 yorum

184,564 üye

...