0 oy
165 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (108 puan)
kapalı
Yillardir gebelik tedavisi görüyorum kizlar ancak sürekli stres yapma lafi artik can sıkmaya basladi. Ya elimizde olsa zaten hic takmazdik tedavi olmaz sabirla beklerdik degilmi. Hic mi stresle bekledigi ay Rabbimin evlat nasip ettigi kimse yok ? Çok bunaldım artık
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

0 oy
(302 puan)
Çok haklısın valla herkes baskısı üstünde hissediyorsun bende çok stres yapıyordum insan elinde olan bı şey değil. Bende daha geçen hafta gebe olduğumu öğrendim. en kısa zamanda inşallah sana nasip eder 
-Reklam-
0 oy
Stres yapma demeleri icin siz mutlaka ne yapabilirim diye sormussunuzdur. Onkarda kendi deneyimlerini paylamistir. Bunca deneme sonrasi insan zaten herseyi biliyor ben 12 yillik 3vliyim 8 yikimda kızım erken dogdu kaybetim şimdiki kızımı 4 sene sonra buldum ikiside ugrasi biraktiktan olmuyorsa olmuyir dedikten sonra oldu. 
(108 puan)
Cok zor bir surec malesef yasayan bilir
(130 puan)
Evet, bi hemşire stres yapmiyim diye örgü ör dedi, ne hlrkalar patikler ördüm ) bu ay 2 sene oldu evliyim. Yeni evlendiğimde bi kere hamile kalmıştım, düşük yapmıştım kısa sürede. Sonra yanlış doktorlarda zaman kaybettim. Azerbaycabda olsanız doktorumu önerirdim size. Yukarda Allah, yerde doktorum, elinde sebep var. Çok fazla sorunlarım vardı. Sadece 2 aylık tedaviyle çok Şükür hamile kaldım. Şimdiki süreçte zor, riskli hamilelik. Ama şimdilik iyiyiz şükür. Tez zamanda yüzünüz gülsün sizinde. İnanın gerçekten ummadık anda oluyor güzel şeyler. O kadar inanmıyodumki, işteki arkadaşlar ısrar etmese test yapmayacaktım bile. O kadar negativ sonuç görüp ağladığım olmuştu. Sonunda pozitivi görünce ağladım. Eşimle kavga ettiğimiz anda ağlamaklı oldum testi görüp.
(108 puan)
Aa ne guzel hersey yolunda gider insallah hayrlı olsun :)
(130 puan)
İnşAllah canım, Rabbim tez bir vakitde senide böyle sevindirsin İnşAllah. Sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Amin.
(108 puan)
Aminn

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 154 göst.
17 Ocak Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sultan_1998 (11 puan) sordu
0 oy
3 cevap 291 göst.
0 oy
4 cevap 420 göst.

651,024 soru

3,427,257 cevap

4,259,795 yorum

184,001 üye

...