+1 oy
294 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (11 puan)
kapalı

Kızlar ben belli bir süre kaynanamlarda daha doğrusu 2 sene eşimden uzakta kalmak zorundayım askeri personel oldugu için. 1 ay annemlerde 1 ay kaynanamlarda kalarak geçiyor zaman. Benim şimdi 6 ay 3 hafta 3 günlük nerdeyse 7 aylık bir kızım var ve ilk çocuğum. Kayınvalidemlerinde 24 yıl sonra kızlarından sonra ilk kız torunlarıymış. Kızım doğduğunda bana desi ki "Benim 24 25 yıl sonra ilk kızım torunum. Aynı evin içindeyız. Evde kim kime ne derse o da herkese onu der. Annesine herkes yenge diyor veya ismi ile sesleniyor. O da annesine yenge falan der. Basına da herkes ismi ile sesleniyor. O da ismi ile seslenir diyor. Bana anne diyorsunuz o da bana anne der diyor vs.." Hatta kızıma Annem diye seslenmeye başladı bir ara. Rahatsız oldum uyardım. Artık demiyor. Hatta şey diyor babasının görevi bitene kadar burdayken bir tane daha doğurursunuz onu alır gidersiniz bunu kendime alıştırırım falan fistan. Hani gülerek söylüyor falan ama ben ister istemez evhamlanıyorum korkuyorum öyle olur diye kızlar.....

Kızlar benim kızım beni ilk 10 gün emdi zorla. Sonra reddetti. Şu ana kadar 7 aydır mama veriyorum. Şimdi beni hiç emmedi ki kokumu bilsin ya da sezer yan ile doğum yaparken uyuyordum doğunca tenime temas ettirmemişler ki kokumu bilsin.. Doğdu doğalı yanımda beraber yatıyoruz o ayrı konu tabi. Ama kızım 7 aylık oldu sanki beni bilmiyor daha. Çocuklar anneleri odadan çıkınca ağlar. Ben çıkıyorum hiç aglamıyor. Bir ortamda birinin Kucağındayken beni unutuyor gibi sanki. Beni görünce hemen istemiyor. Herkese güldüğü gibi gülüyor bana. Farklı bakmıyor sanki bana. İlk çocuğum olmasına rağmen hissedemiyorum anneliği. Sadece yedir içir yatır. Bunlar için beni biliyomuş gibi.   Sizce kaynanama alışır mı ? Bir ortamda bana degil ona mı gider ? 
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 175 göst.
0 oy
9 cevap 224 göst.
0 oy
10 cevap 1,084 göst.
0 oy
1 cevap 551 göst.

653,504 soru

3,437,160 cevap

4,270,577 yorum

184,676 üye

...