0 oy
224 göst.
Doğum kategorisinde (1 puan)
Slm 3. Gebeligim ,bu kez baglatmaayi dussssunuyorum . Sezaryen gercekten cok zor . Bir de arkada iki cocuk daha var ilgilenmem gereken. Gunah diyenler olacak fakat o kadar cok gunaha girip dedikodu yappip insanlarin hakkina girip vedaha bircok gunah isleyip ben yapamaaam gunah diyenler , mantikli dusunup cevap verirsrniz sevinirim. Her gebelikte risk aartiyor, diger cocuklarimla ilgilenmemek hayata hazirlamamak surekli dogurmak daha mi sevap veya mantikli ? Hem cocugu hayirli bir insan olarak yetistiremedikten sonra 10 cocuk yapmissin neye yarar.
Gebelik haftası 33

10 Cevap

0 oy
(3,125 puan)
Normal dogum yaptıgındada baglama islemi yapıliyor canım
(1 puan)
Tabi ki yapiyorlardir canim. Benimki hep sezaryen oldu. Hatta bugun gittim dr a normal dogum olamazmi diye sordum ikinci 6 sen3 gecti ustunden dedim belki normal olur onu da deneyimlemek isterdim nasip degilmis.
(3,125 puan)
Himm anladım
-Reklam-
0 oy
(1,414 puan)
Bağlatın tabi istiyorsanız kendi kararınız yerinizde olsam hiç kimseye sormam başkasının fikri kime ne bu kadar özel bir konuda.
(1 puan)
Haklisin.
0 oy
(751 puan)
Birdaha çocuk düşünmedikten sonra hiç bir sıkıntı yok bence eşinizde istiyosa nasıl istiyorsanız öyle yapın bencede 3. çocuğunuz oluyomuş negüzel rabbim onlara uzun ömürler versin :) 
0 oy
(53 puan)
Kesinlikle katılıyorum sana aynı durumdayız benimde 3. Gebeliğim ve yaşım 27 bağlatmak istiyorum bnde ama diğer dogumlarim normal bunu sezaryan istiyorum ama devlet hastahnesine gidiyorum doktor sezeryan yapıp bağları mi 
(3,125 puan)
Canim doğumların normalse normal dogum sonrasida baglama yapıyorlar sırf bunun icin sezeryan olacaksan degmez
(53 puan)
Ozaman yine kesicekler aradan çıksın diye korkuyorum yine kalırım diye
(3,125 puan)
Hayir alttan yapıyorlar baglama islemini normal dogum yaptıgında
0 oy
(1,654 puan)
Benim ikinci gebeligim bu ilki normal idi sezeryan istiyorum bu kez deyince doktorum ebem falan baglatcan mi diye sordular. Yani herkesin kendi kararı yasin da ileri ise baglat gitsin 
0 oy
(99 puan)
Ayy ne günahı canım benimde 3.gebeligim istemeyerek hamile kaldim 5 yaşında oglum 2 yaşında kızım var gram ilgilenemiyorum çok halsiz geçiriyorum diğer iki çocuğuma günah degilmi dinime duskunumdur namazımdayım ama valla isterse günah olsun ama bende baglaticam işi şansa flan birakamam artık saglik açısından da çok zor bisey 31 yaşındayım 7 yıllık evliyim 3.su geliyor çok bunaldim sosyal hayat falan kalmadı hiç cocuk pesinde kosmaktan
(1 puan)
Ayni durumdayiz.
0 oy
(500 puan)
Ben baglattim 4ncu bebegimden sonra. 3u normal 1i sezaryen doğum yaptım ve şükür bitti kafam rahat. Şuan kızım 1 yaşında .Esin ile aynı fikirdeyseniz bence kim ne derse desin bugünlerde çok zor çocuk yetiştirme vallahi.
0 oy
(1,094 puan)
Canım korunmak için iğneler vs de var bağlamaya gerek var mı ki bilemedim.  Sen bilirsin ama günahından değil yani yarın öbür gün isteyip pişman da olabilirsin bilmezsin yani bugünün aklı yarına uymuyor ki.  Ya istersen.  Dönülmeze sokmak yerine iğne spiral vs birsürü yolu var 
0 oy
(356 puan)
Neden günah olsun ki sizin Allah bağışlasın 3 tane evladınız varmış onlara hayırlı gelecek hazirliyorsunuz boyuna ureyip önünü sonunu düşünmemek günah bence evladına iyi bir gelecek sunmak ona maddi manevi iyi aile olmak bence çok önemli çok mantıklı bağlanmak hem kesin korunma yöntemi unuttum kaçırdım kaydı derdi yok. 
0 oy
(424 puan)
Yasim 35 bu sefer baglatmayi düşünüyorum.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 153 göst.
16 Nisan Doğum kategorisinde Anne6bebek (82 puan) sordu
0 oy
2 cevap 145 göst.
18 Mart 2023 Doğum kategorisinde Dumans (360 puan) sordu
0 oy
0 cevap 129 göst.

654,131 soru

3,439,481 cevap

4,273,005 yorum

184,831 üye

...