0 oy
120 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (123 puan)
Kızlar Ben aslında bütün testleri yaptırmak istiyorum ama 2.tarama neysede 3.tarama testleri genellikle %90 hatalı diyorlar Allah korusun çocukla ilgili birsey deseler aşırı takıntı yaparım ve hamilelik dönemim kötü geçer İkilemde kalıyorum sizce napmaliyim? 
Gebelik haftası 9+5

2 Cevap

0 oy
(72 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Ben de öyle düşünüyordum ama doktorum içini rahatlatmak için yaptırmam gerektiğini söyledi yani sonuç ne olursa olsun sen bu bebeği zaten istiyorsan eğer Rabbimden geldi diyerek kabul edersin ki kendin de diyorsun sonuçlar zaten tam sonuç vermiyor O yüzden çok da takılacak bir şey değil diye düşünüyorum ben down sendromlu diyorlar normalde oluyor normal diyorlar daha sonra mı doğuyor yani Rabbim elimde olan bir şey doktor testi ile yaptırmışsın yaptırmamışsın hiçbir şey değiştirmiyor maalesef herşey gönlünce olsun:)
(123 puan)
Orası öyle ne olursa olsun o benim evladım Her türlü kabulüm Allah hepimize sağlıklı şekilde çocuklarımızı elimize almak nasip etsin :) Teşekkür ederim
(72 puan)
Aminn inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(28 puan)
Takıntılı biri iseniz ve sonuç ne olursa olsun aldırmayacaksanız bence yaptırmayın. Ben ilk gebeliğimde doktor illa yapmamız lazım dedi bende bu kadar bilinçli değildim üçlü test yaptı sonuç günü stresten kanamam oldu. Testler normal çıktı ama bebeğim normal değildi diyafram herniliydi. Ve doktorun bana dediği bu testin iyi olması bebeğin iyi olduğu anlamına gelmez kötü olması bebeğin kötü olduğu anlamına gelmez. Eee o zaman ne işe yaradı neden ben stres yaşadım ya da neden sonuçlar temiz çıktı diye rahatladım da 5. Ayda hiç beklemediğim bir şokla sarsıldım.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
1 cevap 170 göst.
0 oy
5 cevap 297 göst.
5 Ağustos 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Sedax (199 puan) sordu

648,389 soru

3,417,487 cevap

4,248,219 yorum

183,286 üye

...