0 oy
1,209 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (311 puan)

Merhabalar güzel annelerim :) 11 haftalik hamileyim 2 yasinda da kizim var. Anneanne yontemi dedikleri olaylari evde uygulayip cikanlat var mi aranizda :) zaten bir kac haftaya kalmaz ogrencez cinsiyeti ama isin eglencesi bunlar :) Yuzuk testi yapan var mi :) eksilik tatlilik ,karnin sekli ,ellerde kuruluk, ayaklarda sogukluk ,bicak makas testi vs :) mutlaka birinden birini yapmissinizdir cinsiyetini ogrenenler yada yapanlar buyrun yoruma :) Saglicakla alalim insallah yavrularimizi kucagimiza

Gebelik haftası 11

13 Cevap

0 oy
(115 puan)

Ben bicak makas testini yaptim. Eglence amaciyla sadece. Ama dogru oldu. Erkek cikti ve oglum olucak

(311 puan)
Saglicakla alin insallah kucaginiza hayirli olsun :)
-Reklam-
0 oy
(421 puan)

Bana bicak makasi yaptilar canim erkek cikti ama kizim olucak 

(1 puan)
Yüzük yaptm bende tuttu kime yaptıysam tuttu
(311 puan)
Yani netligi yok tabiki bu durumlarin sadece tahmin yurutuyorlarmis onceden :) saglicakla alin insallah kucaginiza:) kiz bambaska sansilisiniz :)
(311 puan)
Yuzuk testini siz nasil yaptiniz acaba ?
(129 puan)
Cnm yüzük testini göbeğin tam neresine tutuyoruz.ultrasonla bakilan yere mi
0 oy

Ben çin takvimine bakyim doğru çıktı 

Tam adet tarihin doğru olması gerekir ve birde doğum tarihini yazıyorsun ya orda bir takvim olcak hesaplamaya o takvimden bakacaksın ama bir yaş üzeri bakacaksın mesela benim yaşım 25 ama çin takvimine göre 26 baktığında kız çıkıyor doğru oluyor ilk kaldığımda baktım ve gerçekten doğru çıktı bir bir yaş büyük yazcaksin
(311 puan)
1 yas buyuk olayini da okumustum bir yerlerde ama dogru degil yas eklemek diye de yazmislardi baska yerde :) 1 yas eklersem erkek eklemezsem kiz cin takvimine gore :)
(270 puan)
Benim çin de Rus da erkek diyordu erkek
Peki daha belli olmadimi
(270 puan)
Oldu canım erkek dedi doktor iki defa yüzde 99.9 dedi
0 oy
(536 puan)

Bana da eline bak ne oldu demişlerdi :) sende bak ne olmuş :)

(311 puan)
Onu da sordular bana elimin uzerini gostermisim erkek dediler :) siz ne yaptiniz :)
(536 puan)
Ben içine bakmıştım direk :) ve kızım oluyor :) ama onu kime yaptıysam çıktı belki de denk geldi :) Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)
(311 puan)
Amiiin canim cunlemizinkinin insallah :)
0 oy
(1,048 puan)

Bende hepsi erkek cıktı. Inanılır gibi değil. Cin takviminden rus takvimine genital nub'dan aura analizine, yüzük testinden götümün donmasına kadar hepsi erkek. 14+4'üm bilmiyorum cinsiyeti. Herkes biliyom sanıyo. Bilmiyom ya... çevremdeki herkes erkek diyor. Nereden çıkarıyorlar nasıl anlıyorlar bilmiyorum. Ama inşaAllah 16. Haftamda kontrolünde öğrenirim. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. 

(311 puan)
Haha cok guldum yeminle :) Oyle bisey yok tabiki de annem ilk kiz dogurmus bende kiz dogurdum ama kayinvalidem erkek dogurmus ilk gorumcemin de ilk kizi oldu ben o duruma pek inanmiyorum :) anneniz erkek torun beklemis bence :) yuzuk testi baya baya dogru cikiyor diyorlar digerleriyle kiyaslandiginda ama ne kadar dogru cinsiyeti ogrendigimde karar vercem :)
(1,048 puan)
:D ona inanmış bir kere fikrini degistiremiyorum. Cinsiyeti erkek belirliyor anne, bizde xx kromozomu onlarda xy kromozomu var diyorum. Y olmadan erkek olmuyor diyorum ne dese beğenirsin. ' ben anlamam, o zaman bizim yumurtalarımız xy olanlara kendini dolletiyor, sperm seçiyor demekki bizimkiler' dedi.  Dondum kaldım valla asla kabul etmiyor erkeğin belirlediğini :D  inşaAllah hakkımızda hayırlısı olsun ben de merakla bekliyorum yavru kuş mu yavru kurt mu bakalım
(311 puan)
Hep oyle bir kani var cinsiyet kadindan kaynaklanir diye ama tabiki yaniliyorlar :) erkek cocuklari daha bir seviyor olabilir mi teyze :) hayirlisi olsun insalalh ogrendigi de burda paylasirsan ogrenmis oluruz :)
(1,048 puan)
Aslında bizim sulalemizde kız azdır kızları çok severiz. Hiç arkan kız kuzenim yoktur en yakını 39 yaşında.  Hep erkek doğururlar bizde. Öyle nasip etmis Allah. 7 çocuktan 1 kız ya da 9 çocuktan bi kız şeklinde hep öyleymiş kısmet. Ben de elbebek gül bebek büyüdüm tabi durum öyle olunca sulalece kızları severiz. Ama şimdi 3 torunu da arka arkaya kız olunca erkek olsun diye başladı annem tutturdu. O da bana denk geldi :)) mesela tam tersi eşimin tarafında da soyadını devam ettirecek dört erkek var. Biri daha 3e gidiyor, biri 45 yaşında hiç evlenmemiş bi amcası var, obur abinin de çocuğu olmuyor. Herkesin gözü eşimde doğal olarak. Herkes torun bekliyor. Çok stres altındayım o acıdan. Bi de birlikte oturuyorum ayni evde yasıyoruz.
 Inşaallah hayırlısı olsun. Tabiki paylaşırım ne demek.  InsaAallah hayırlı haberlerimizi paylaşalım.  :)
(667 puan)
Ay cok güldüm bende ne yaptimsa erkek cikti oglum olacak insallah;))
0 oy

Canım benim ellerim hep kuruydu  hamileligimin ilk zamanları zaten sonradan da egzama oldu :) ilk 15 gun sabah bulantım oldu sadece.Hiç birşeye tiksinmedim rahatsız olmadım sadece kokulara karşı aşırı hassasiyetim vardi çok keskin alıyordum  :) ağrılar kasığıma değil belime vuruyordu ilk zamanlarda. Ayaklarım hep soğuktu. İlk 1 ay sadece eksi yedim sonrasinda tatlıya aserdim. Tavuğu kararttim ama 4. Aya kadar sadece. Karnım sivri büyüyordu.Saçlarım pasparlaktı.Yüzüm çok güzelleşti.İlk 15 gün dışında hiç bulantı yaşamadım. 6. Ayıma kadar hiç hamile olduğumun farkında bile değildim çok güzel geçti. İnşallah oğluşum olacak.Ama bi tanıdığım da erkeğe hamileydi o eksi yiyordu son anına kadar ve ayakları hep yanıyordu.Bence kişiden kişiye değişiyor belirtiler kansızlık ve vitamin ile alakalıdır diye düşünüyorum :)

(311 puan)
Aynen kesinlikle kisiye gore degisiyor. Ama insan bu tur seylere bakmadan test etmede  gecemiyor merak iste :) saglicakla alin insallah kucaginiza bir kizim var bir de oglum olsun cok isterim saglikli sihhatli. Her ikisinin de basimin ustunde yeri var :)
Aynen bende sürekli merak icerisindeydim.  Kız belirtileri ve erkek belirtilerini sürekli kendi üzerime uyarliyordum.  Eşime her gün soruyordum Karnım basket topuna mi benziyor kavuna mi. Arkadan hamile olduğum belli oluyor mu. Burnum yayılmiş mi vs  birde benim ki 6. Ayına kadar kendini göstermedi hep kız diyordum ama erkek nasip etti Rabbim en başta alışmam zor oldu ama tekmelerini hissedince aşık oldum ona ☺ Rabbim olmayana nasip etsin olanlara hayırlısını versin . Size de inşallah :)
(311 puan)
Ay aynen insan ne kadar merak icinde oluyor :) ikinci olmasina ragmen sanki ilk hamileligim o derece heyecanliyim :) sur3kli bende vucudumda degisiklik gozlemlemeye calisiyorum :) kizimdayken herkes erkek bu dedi inanmadilar bize dogunca alin size erkek diye kizimi gostermistim :)
0 oy

Bana da yaptılar bunları erkek cıktı hep cinsiyetimize de erkrk dedi doktorumuz

(311 puan)
Sevindim adiniza saglicakla alin insallah kucaginiza :) cikanlar da oluyor cikmayanda :)
0 oy
(1,960 puan)

Tuzu yapmıştı komşumuz bana erkek olacak dedi ve 26 haftalığız paşamı bekliyorum :)

(311 puan)
Tuzu doktugumuzde burnuna yada biyik kismina dokunursan erkek agzina dokunursa kiz olur derlermis oyle mi :) saglicakla alin insallah kucaginiza
(1,960 puan)
Evet ben burnuma dokunup durmuşum sürekli hiç anlamamıştım ama :)
0 oy
(270 puan)

Yüzük testi tuttu ellerde kuruluk mahvetti beni yılan gibi deri değiştiricem nerdeyse oda var ayaklar aylardır ısınması sıcak su tuluguyla yaşıyorum aşırı aşırı aşırı ekşi ekşi ustiyorim tatlıdan tiksiniyorum ve oğlum olacak inşallah 

(311 puan)
Bende eksi aci ve tuzlu yiyorum tatliyi cok sevmeme ragmen hic yiyemiyorum ellerde kuruluk bende de var ayaklarimda soguk bakalim bizimki ne cikacak :) hayirli olsun saglikli sihhatli gelsin insallah
(270 puan)
Amin canım inşallah ne istiyorsan rabbim sana onu versin inşallah
0 oy
(1,512 puan)

Ben yüzük çin takvimi karbonat makas bicak hepsini yaptim kiz cikti ve dr ilk basta erkek demisti 2 hafta sonra kesin kız dedi yani bende tesaduf mu bilmem ama dogru cikti 

(311 puan)
Hayirli olsun gozunuz aydin :) eskilerin var bir bildigi diyelim o halde :)
(1,512 puan)
Galiba canim tesekkur ederim Allah razi olsun
0 oy
(110 puan)

Yüzük testi nasıl oluyor acaba merak ettim

(311 puan)
Sacinizdan bir tel sac kopariyorsunuz. Yada bir ipe altin yuzugunuzu geciriyosunuz gobeginizi acip uzaniyorsunuz ipin ucunu bir elinizle tutup gobeginize degdirin oncekikle sonra 4 5 cm yukari kaldirin kedliginden hareket etmeye basliycak ileri geri saga sola giderse erkek yuvarlak cizerse kiz olur diyorlar :) deneyin sonuclari bekliyorum :)
(110 puan)
Valla ilk defa duydum merak ettim yapcam  
0 oy
(272 puan)

Yüzük testinde de makas bıçakta da erkek çıktı doktorum da erkege benzetti bakalim sonuç ne olacak :)

(311 puan)
Hadi hayirlisi haberlerinizi bekliyoruz :) saglicakla gelsin insallah
(272 puan)
Insallah hepimiz alalim kucaklarimiza bebeklerimizi sagsaglim :)
0 oy
(1,392 puan)

bende yaptim makas bicak tuttu nasilsa canm oglum olucak 17+1 haftadayz :) 

(311 puan)
Su makas bicagi bir ben yapmadim galiba bana da bir yapsalar keske o eksik kaldi  :)
Hayirli olsun saglikla gelsin inslalah yavrunuz
(1,392 puan)
amin canm insallah  eglencesine idi aslinda ne bileyim kizlarda dogru cikti hep bende denemek istedim :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 279 göst.
0 oy
0 cevap 75 göst.
0 oy
0 cevap 96 göst.
0 oy
2 cevap 201 göst.

650,170 soru

3,423,962 cevap

4,255,970 yorum

183,744 üye

...