0 oy
175 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (8 puan)
Sık sık idrara cikiyieum az az. Tuvaletten çıktıktan sonra tekrar idrarım var gibi hissediyorum ama tutamıyorum acaba suyum mu geliyor anlayamadım. 36+6 günlük oldu suyum geliyor olabilir mi asa doğru sürekli bı baskı hissediyorum sanki. 

2 Cevap

+1 oy
(2,867 puan)
Tutamıyorsanız su olması çok ihtimal. Bir acile gidin derim. Haftanız biraz erken çünkü.
-Reklam-
0 oy
(894 puan)
Canım baskıdan dolayı sık idrara çıkma olabilir. Eğer suyun geliyor olsaydı çamaşırın da ıslanırdı sadece tuvalette gelmezdi. Ve Su olsa onu tutma şansın yok. Az az sızıyor ya da aniden geliyor ama her türlüsünü de senin kontrol etme şansın yok. Yani tutamazsın..

İdrar yolu enfeksiyonu olunca da çık sık tuvalete gitme, gidince sanki zorla idrar yapıyor gibi olma, çok az az idrar yapma ve bazen yanma da oluyor. Bunların hepsi bir olacağı gibi bazen bir iki belirtisi de olabiliyor. Belki enfeksiyonun vardır.

Ama her iki türlü de mutlaka doktora görünmen gerekir. Ne olduğunu bilip ona göre hareket edersin. Haftan çok da küçük değil belki yanlış tahmin ediyorum suyun da gelebilir doktor anlar ancak 
(57 puan)
Evet doktor kontrolüne mutlaka git bende enfeksiyon var 3 aydır geçmedi en son bir akıntı oldu bildiğin su gelmesi gibi meğerse iltihap akmış o da olabilir ama sen yine de doktoruna görün o bizden daha iyi bilir inan ki
(8 puan)
Teşekkür ederim yanma falan yok idrara rahat cikiyorum anlayamadım ney oldugunu tammolarak malesef.
(57 puan)
Bende de hiç yanma olmadı sadece su geliyordu meğerse iltihapmis birde aşırı derecede sancı ve bel ağrısı vardı

İlgili bir soru bulunamadı

654,727 soru

3,441,723 cevap

4,275,725 yorum

184,976 üye

...