0 oy
392 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (73 puan)
Kızlar merhaba,

Geçen hafta cuma doktora gittim bana 6 haftalık hamilesin dedi bu haftada sağlıklı olup olmadığını anlamak için kalp atışlarına bakacakti gittik ultrasonda kalp atışı duyamadi sağlıklı bir gebeliğe benzemiyor gibi dedi ayrıntılı ultrasona soktu alttan baktı kalp atışını duydu bu haftada 6 hafta 3 günlük küçük olduğu için kalp atışı ultrasonda duyulmamış tır dedi. Bu durumu yaşayan var mı? Bebek gelişmiyor mu? Oksapar kullanıyorum bu arada.
Gebelik haftası 6

3 Cevap

0 oy
Benimde öyleydi hatta 6.haftalarda kalp atışını duymayı bırakın göremedi bile vajinalden bakmasına rağmen,  9.haftada kalp atışını duyabildik ve 6.haftada duymamak hatta görememek normal çünkü çok erken 9 a kadar bekleyelim demisti doktor . Sizinki niye hemen karamsar konuşmuş ki 
(73 puan)
Ama doktorun geçen hafta dediği 6 haftaydi bu hafta yine 6 hafta dedi kafam karıştı bebeğim gelişmiyor mu?
Bence baska doktora da görünün ben o haftalarda 3 ayrı doktora gitmistim 2 si haftası ile uyumlu derken biri geç döllenme olmuş olması gereken haftadan 1 hafta geri demisti ve gerçekten geç döllenme olmuştu.  Geç dollenmeyi söyleyen doktorda baya alanında uzman Bi doktordu baktığı cihaz falan çok iyiydi yani gelişmiyor mu diye düşünmek için 2 3 doktora görünmek gerektiğini düşünüyorum.
(73 puan)
Çok sağolun  bu şekilde yapmak daha mantikli haklısın
İnşallah sağlıkla gelisir , hayirli olsun şimdiden:)
(73 puan)
Allah razı olsun inşallah
-Reklam-
0 oy
(287 puan)
Kalp atisini 8. Haftada duydum ben az daha bekle duyarsin inşallah 
0 oy
(512 puan)
Ben keseyi 5. Haftada kalp atışını 7. Haftada duydum ki zaten küçükler vajinal ultrqsondan görülüyor bunlar sen içini ferah tut dua et.

654,456 soru

3,440,627 cevap

4,274,379 yorum

184,903 üye

...