0 oy
76 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (143 puan)
Arkadaşlar merhaba tayinimiz %90 bitlis ahlat a çıkacak. Şuan 29+5 günlük hamileyim. Doğum u orada yapacağım Allah nasip ederse. Bitlis Ahlatta tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru var mı acaba? 
Gebelik haftası 29+5

1 cevap

0 oy
(149 puan)
Merhaba hayırlı olsun tayininiz. Ben ahlat devlet hastanesinde çalışıyorum. 1 tane kadın doğum doktorumuz var fakat sadece haftada 1 gün poliklinik yaptığı için maalesef sıra bulmak pek mümkün değil. Doktor hanıma bazen rica ile muayene oluyorum ama rica minnet sıra almayida pek sevmiyorumm. Bu sebeple Tatvan'da özel kliniği olan Salih Serin e muayene oluyorum. Orasida muayene ücretini bayramdan sonra 280 yaptı. Doktor çok ilgili fakat o muayene parası ve yol git gel çok da caziplestirmiyo durumu ne yazık ki.. 
(143 puan)
Teşekkürler sağolun. Son haftalarım oraya denk geliyor ve 2 hafta 1 hatta hafta da 1 kontrole gitmek gerekiyor bu durumda epey zorlayacak bizi orası. Doğum vs nasıl yapmayı düşünüyorsunuz peki. İnternette araştırma yaparken özel can hastahanesi gördüm, orası hakkında bir bilginiz var mı acaba. Teşekkür ediyorum bilgileriniz için ayrıca.
(149 puan)
Açıkçası önceliğim tabiki ahlatta doğum yapmak. Zaten 2. Sezeryanimi olacam muhtemelen. Evet bahsettiğim özel klinik doktoru Tatvan can hastanesiyle anlaşmalı çalışıyor. Geçenlerde doğum ücretini sordum 7 bin TL'ye yapıyorlarmış. Ama ebeler hakkında çok bı bilgim yok açıkçası. Ahlattaki doktorumuzun alanında iyi olduğunu da söyleyebilirim. Çoğu kişi kendisinden memnun. Yani alabilirseniz bence ahlat devlet hastanesindeki doktorumuza görünmenizi tavsiye ederim.
(143 puan)
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Rabbim sağlıcakla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
(149 puan)
Rica ederim amin inşallah
-Reklam-

652,388 soru

3,432,832 cevap

4,265,825 yorum

184,389 üye

...