0 oy
139 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (7 puan)
Merhaba arkadaşlar. 

Bu gece yumurtalıklarımda şişlik ve ağrı hissettim patlayacakmış gibi geldi. Lavaboya gittiğimde kırmızı renkte kan gördüm.  Şuphelendim. Şu an bel agrısı dışında bir ağrım yok ama korkuyorum. Yaşayan veya karşılaşan oldu mu hiç?Teşekkur ederim.
Gebelik haftası 7+6

3 Cevap

0 oy
(484 puan)
Merhaba cok geçmiş olsun. Gebeliğin ilk zamanlarında ben de yaşadım kırmızı renk kanama iyi değil maalesef. Acile gidip düşük önleyici iğne yaptırmanızı tavsiye ederim. 5 6 kez gittim neredeyse acile. Kontrol ettirmekte fayda var. Kendinizi asla yormayın yatak istirahati çok önemli 
(7 puan)
Bilgilendirme icin tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(71 puan)
Beklemeyen hemen doktora git canim 
0 oy
(20 puan)
Canım bende de öyle olmuştu ben hemen hastaneye gitmiştim muayene vs oldum kanamam durmuştu çok şükür müdahale edildi dinlenmem söylendi. Bekletmeden sende gitmelisin Allah korusun kötü şeylere sebebiyet vermeden erkenden önlemiş olursun en azından hemde icin rahat eder. Geçmiş olsun canım 
(7 puan)
Teşekkur ederim. Gece iki uc damla kadar geldi. Şu an kanamam yok.Devam etmediği icin gitmedim. Yine de gitmeli miyim?İnternetten baktım 1. trimesterda olabilir bir sonraki muayenenizde doktorunuza bildiriniz yazıyordu kararsız kaldım.
(20 puan)
Kanama durdurysa müdahale etmiyorlar zaten ama doktorunu kesinlikle bilgilendirmelisin.  Birde bol bol dinlen . Allahin izniyle sag saglim kucağına alırsın inşallah:))
(7 puan)
Amin çok tesekkur ederim. Allah razı olsun. İlk gebeliğim endişeliyim biraz
(20 puan)
Icini ferah tut canim . Bebegin seni hissediyor sen iyi ol o da senin sevginle çok çok daha iyi olur. Güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun inşallah.  :)
(7 puan)
Teşekkur ederim

İlgili sorular

654,500 soru

3,440,772 cevap

4,274,513 yorum

184,914 üye

...