0 oy
505 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (194 puan)

Kızlar ben ogetmenim ikinci dönem 16 haftalık iznim.bitiyor kaynamam gelecek bakmaya ben okula gideceğim.dersim saat 9 da başlayacak en geç 1 de evde olacagim..pompa ile süt sagip biberonla vermeyi düşünüyorum acaba sonra memeyi emmeyi bırakır mı ki?  Siz ne gibi çözümler buldunuz çalışırken????

11 Cevap

0 oy
(512 puan)

Bende ayni durumdayım martta baslicam göreve sut sagicam mecbur inş meme reddi yaşamayız

-Reklam-
0 oy
(1,799 puan)

Red edebilir benim çözüm ücretsiz izin ama tenefüslerde gidip emzirebilecegim yakınlıkta ev olsa koşa kosa okuluma dönerdim diyordum sütüm bitti 3 ayda mama destekli gidiyoruz o yüzden çok ağladım üzüldüm şimdi hayırlısı buymuş diyip 2 yıl evdeyim :)

0 oy
(119 puan)

Canim bende ogretmenim,ucretsiz izne ayrildim artik.cozum degil ama hic biseyde ondan onemli degil.Allah kolayliklar nasip etsin sana da inseAllah

0 oy
(76 puan)

Ben 4.5 aylıkken işe başladım kızım 3 de evde oluyordum. Süt sapıp bırakıyorum hiç sorun yaşamadım. Kolaylıklar diliyorum

0 oy
(721 puan)

Bende öğretmenim daha doğum yapmadım büyük ihtimalle aynı durumu bende yaşayacağım birde köy okulundayim ben izne ayrılmak gibi bir imkanım da yok şartlardan dolayı belli bir süreyi doldurmam gerekiyor bende sagma yönemini kullanıcam mecburen emme de sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum 

0 oy
(679 puan)

Biberonla verilmesi önerilmiyor kaşıkla yada enjektörle verilmesini tavsiye ediyorlar. Biberon olursa memeyi reddedebilir. 

(5 puan)
Ben de bunu okumuştum. Kaşık ya da minik bardak gibi şeylerle içiriyorlarmış. Biberon kullanılacaksa da memeye benzeyrn yani bebeğin çekmesi gereken türleri tercih edin diyorlar.
0 oy
(3,692 puan)

Biberonun rahat akışına alışınca meme sert ve az geliyor bıdıklara bırakabiliyorlar.O yüzden kaşıkla vermenizi tavsiye ederim.

0 oy
(1,463 puan)

Cnm ben değilde benim arkadaşım matematik öğretmeni oda kaynanasiyla alt ust oturuyor sabah ona birakyr kızını sütünü sağıyor zaten öğlene geldiği için sorun olmuyor yani korkma bırakır diye geldgnde kendin emzirirsn biberon kullanmazsn sorun olmaz:)

0 oy
(1,500 puan)

Bence biberpndansa kaşıkla verin çünkü biberonla alışan çıcuk memeyi redediyormuş diye duydum 

0 oy
(256 puan)

Normal emzirir gibi 3 saatte bir en gec sagmaya devam edeceksiniz saklama kosullarina uyarak

Sağılmış sütü de biberonla vermeyin verdirtmeyin kasikla ya da kap yöntemiyle verin

Sıkıntı yaşamazsinız biberona alısirsa emmeyi birakir

0 oy
(987 puan)

Ben de aynı durumdayım. Ama günde bir kez biberonla memeyi unutmaz bence. Sonuçta diğer zamanlarda emecek. Sarılık olduğunda iki gün biberon verdiler ki o zman bir haftalıktı unutmadı benim kızım. Eziyet olmaz mı o kadar sütü kaşıkla vermek? 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 400 göst.
0 oy
2 cevap 249 göst.
0 oy
2 cevap 448 göst.

650,769 soru

3,426,330 cevap

4,258,701 yorum

183,912 üye

...