0 oy
777 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (19 puan)

Yaklaşık 1 haftadır geçmeyen kaşıntı mevcut . Brden başladı ve önce kabarcıklar şimdi de bu şekilde oldu. Kaşınan yerler kabarıyor eller de kollar da bu şekilde sivilce gibi şeyler var. Karin bölgesi de ayni sekilde geceleri daha çok kasinti oluyor ve geçmiyor.  

Dr a gittiğimde alerji olduğunu ve gobek için medacassol  kol bacak içinde decovat  verdi ama ilaç etkisi geçince yine aynı.  Başına böyle bir şey gelip de çözüm bulan varsa yardımcı olur mu ? Elma sirkesi denemek istiyorum son çare ama emin değilim. Ne yapmam lazım ?

image

image

Gebelik haftası 38

23 Cevap

0 oy
(1 puan)
Geçmiş olsun. Ben hamileliğimin 4. ayında 1 ay boyunca yaşadım bunu. Sebebi bulunamadı alerji ilacı verdiler ilaç kullanmak istemedim. Isırgan otu çayı Alerjiye iyi geliyor doktorlar pek tavsiye etmese de bitki çaylarini ben 2 hafta boyunca her gün 1 fincan içtim birkaç gün ara verip 2 hafta daha içtim ondan sonra tamamen geçti. Onu içtikten sonra kaşıntı duruyordu beni rahatlatiyordu. Bu çayı içmeden öncede elma sirkesi ile suyu karıştırıp vücudumdan döküyordum ya da bir sprey şişesine karıştırıp sıkıyordum ama bu bir süre rahatlatıyordu. Daha sonra cesaret edip bu çayı kullandım.
-Reklam-
0 oy
(2,386 puan)
Cildiyeye gittinmi
0 oy
(57 puan)
Öncelikle çok geçmiş olsun ben 18 haftamdayım yaklaşık bir buçuk ay böyle kaşıntı geçirdim kadın doğum doktorum ve cildiyeci kurdeşen döktüğümü söyledi sirke falan neler sürmedim ki hiç çaresi olmadı normalde hamileligin son haftasında geçirilirmiş ama bende çok erken olduğunu söyledi hormonal değişikliklerden dolayı görülürmüş fenistil jel verdiler bana onu sürünce 2 dk içinde kaşıntı mı geçiriyor kaşıma yoksa çok artar 

652,966 soru

3,435,068 cevap

4,268,356 yorum

184,540 üye

...