0 oy
607 göst.
Hamilelik Alışveriş kategorisinde (656 puan)
Şimdi ben bı huggy swing in küçük sallanır besiginden alıp yanıma koymayı ve içeriye taşınması kolay olduğu için almak istiyorum hemde büyüyen Bebek odası yapmak istiyorum diğer odama . Şimdi huggylet çok küçük olduğu için kaç yaşına kadar yatirabilirim. Bebeği ne zaman yaninizdan ayiriyosunuz ?
Gebelik haftası 18+6

6 Cevap

+1 oy
O küçük besikler 4 ay bebek dinmeye başlayınca çöp oluyir. Anne yani park besik alin icinede orta sertlikli bir yatak gece ragat etsin geniş geniş. Uzun zamanda kullanirsin. Odada yaninda yatirmak icinde manuel bir ana kucagi al yeter.
-Reklam-
0 oy
(2,349 puan)
Ben şahsen beşik hiç kullanmiyorum canım. İlk gebelikte insan heves ediyor ağladı mi hemen taşıyor yada sallıyor. Bu hatayı yapip kızımı alistirmistim ve gece uykulari zehir olmuştu bana. Doğum sonrası halbuki dinlenmem lazımdı. Ama sonra hiç öyle yapmadım ikizlerimde. Emzirip gazı çıkarıp direk yatağına bırakıyordum uyuyorlardi hemen. Demek istediğim hastaneden baslamalisinm nasıl alışırsa ilk günden öyle devam eder. Bebeğin ayrı odası olacaksa da ahşap dolaplı almanı öneririm büyük boy aldım ben bu bebeğime de kullanicam onu. Çekmeceleri falan her konuda işe yarıyor 
(656 puan)
Beşik almadınız da bu çocuk nerde uyuyor:)
(2,349 puan)
Yatak aldım 2. De ilkte beşik aldım sallanmaya alisiyor insan uyuysmiyor. gecenin bı vakti sallanmadigi için agliyordu
0 oy
(545 puan)
Huggy değil ama chicco next to me kullanmıştım ben ilk çocuğumda,  6 ay rahat kullanırsınız, biz 7.aya kadar kullandık aslında ayaklanmaya başlamıştı o zaman yani uzun bile kullandık diyebilirim  ayaklaninca tehlikeli oluyor anne yani yataklar.

7. Aydan sonrada 70×140 ahşap karyolaya geçiş yaptim, 2 yaşına kadar da orada yattı. Sonra odasını ayirdim 90×190montessori aldım artık orada uyuyor.

Şimdi 2. Bebeğime de chicco next to me kullanacağım doğumdan itibaren çünkü aşırı rahat oluyor.
(656 puan)
Bebeğinizi odanızdan ne zaman ayirdiniz
(545 puan)
2 yaşında ayirdim çünkü emiyordu o zamana kadar
0 oy
(26 puan)
Eğer iki beşik almaya gücünüz varsa tek bir besige çok verin büyük boy anne yani olabilen Park yataklar muhteşem ne kadar büyük o kadar iyi rahat rahat uyusun 
0 oy
(2,759 puan)
Ben anne yani park besik aldım yatağa birlestirmedim ama yatak odamda duruyor o da yüz üstü yatırdığım için korkuyorum bisi olur falan diye taşımak için de hamak kullanıyorum gündüz uykusu yok çok gazlı sallayarak uyuyor ancak yani her bebek her besige yatmıyor maalesef canim ben ne gerek var diye tek park besik almıştım ama durmayinca ana kucağı da kullandık hamak da yemek yerken falan rahat oluyor
0 oy
(344 puan)
Valla ben doğum yapalı 1 ay oldu beşik almasaydık da olurmuş yani çünkü oğlum beşikte durmuyo emziriyom yatırıyorum mesela kucağımda uyuyo beşiğe koyunca uyanio yanımda yatırıyorum yani ayağımda sallarken bile uyuyo duruyo ama beşikte durmuyo ben şuan beşiği içine eşya koyuyom  yani boşa gitti   ama tabi herkeste aynu olcak die bisey yok :))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 293 göst.
1 Eylül 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Mlikedogan (178 puan) sordu
0 oy
1 cevap 254 göst.
29 Mayıs 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Aslan Esma (10 puan) sordu
0 oy
1 cevap 218 göst.
10 Haziran 2022 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Zehra kader (4 puan) sordu
0 oy
2 cevap 216 göst.

652,399 soru

3,432,890 cevap

4,265,888 yorum

184,390 üye

...