0 oy
80 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (3 puan)
Merhaba arkadaşlar, şekerli hiç birşey yiyemiyorum (meyve dahil) ama azıcık bişey yesem bile çok rahatsız oluyorum. İki gündür ölçüyorum tokluk şekerim 145'in altına inmiyor. Çok bir bilgim yok normal mi? Bu durumda olan var mı? 
Gebelik haftası 19

3 Cevap

0 oy
(24 puan)
Tokluk şekeri 140 sınır zaten çok da yüksek değil ama doktorlar gebelikte yüksek buluyor ben şeker hastasıyım şuan 26 haftalık hamileyim 340 a kadar çıkıyor şekerim insülin kullanıyorum ama bebek büyüdükçe kontrol altına almak daha zor oluyor yine de dikkat et derim sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah 
-Reklam-
0 oy

Sabah aksam aclik tokluk yapio bir hafta kontrol edin.aclik ve ilk lokmadan 1 saat sonra tokluk olcum bir hafta boyunca yuksekse insulin baslarlar. Ayrıca, tatli, yağlı, baharatli yiyecekler, karbonhidrat ve nisatali yiyeceklerde yasak. Princ, patates, kizartma, beyaz ekmek, yasak meyve içinde porsiyinlu olarak sut yogurtla tuketin.

Aclik 90 ni tokluk 140 i gecmemeli
0 oy
(32 puan)
Ben de iki gebeliğimde de şekerle imtihan oldum, oluyorum. Sadece tatlı değil, karbonhidrat da zararlı. Tuz da zararlı. İnternette bu konuda faydalı bilgiler var. Maalesef gebeliğin tadını çıkaramıyoruz şeker endişesi yüzünden. Allah yardımcımız olsun inşallah. Sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin rabbim.

İlgili bir soru bulunamadı

655,578 soru

3,444,974 cevap

4,279,477 yorum

185,221 üye

...