0 oy
312 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (59 puan)
kapalı
Benim Hiç erkek kardeşim yok Amcamin bir tane erkek çocuğu var sonradan oldu ve hasta Ama benim hiç erkek çocuk yApabilecegime inanmiyorlardi.cunku genetikten dolayı ama benim bir erkek çocuğum var bir tanede yolda geliyir o da erkek o zaman cinsiyetin sülaleyle ilgisi yok mu?
Gebelik haftası 0_3 aylik
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

5 Cevap

0 oy
(53 puan)
Ya canım ne ilgisi var benimde kız kardeşim yok teyzlerimde de birer tane amcalarimda da birer tane var hatta esiminde bir kız kardeşi var ama benim iki tane kızım var üçüncü kızım yolda hatta bir düşüğüm var oda kızdı yani Rabbim ne nasib ederse o olur 
(59 puan)
Ya bu eşimin ailesi yok mu oyke bir psikolojik baskı yaptılar ki annesinin birsuru kızı var bunun oğlu olamaz gibisinden oğlum doğacak teyzem utanmadan diyorki ya cinsiyeti değişerse falan dedi yani gerisini sen düşün
(53 puan)
Boşver desinler bana da oğlum olmicak diye laf söylüyorlar ama umursamıyorum Rabbimin verip layık gördüğünü onlarami hesap vericem Allah'ım hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin yeter
-Reklam-
0 oy
(433 puan)
Cinsiyetin yalnızca sizden ve esinizden gelen kromozomlarin caprazlamasi ile ilgili var. 
0 oy
(671 puan)
hamilelikte cinsiyeti belirleyen cinsel ilişki sırasında erkektir. 3-4 günde 1 ilişkiye girerseniz erkek olma olasılığı %90 dır. İlk spermler erkek sperm dir. kadın ilk spermde hamile kalmazsa ve aynı gün ikinci ilişkiden hamile kalırsa kız oluyor. erkek spermler 3-4 günde kendini yeniliyor. yurt dışında bununla ilgili ispatlanmış makaleler var. 
(59 puan)
Hmm ilkez duydum yani bunun sülayle alakası yok
(671 puan)
hayır yok. Bir sonraki hamile kalmak istediğinde eşin önce dışarı boşalsın aynı gün sonra içine. bak o zaman da kız oluyor. erkek spermler daha aktif olduğu için ilk boşalmada tutunmaya çalışıyormuş.
0 oy
Erkek çocuk yapabildiğine mi? Bebeklerde cinsiyeti belirleyicinin erkek spermi oldugunu bilmemenemi yoksa bebegi tek basuna yapmis gibi konusmamanami kizayom bilemedim. 

Cinsiyeti esin belirliyor. Ayrica sulalede erkek doğurdu diye seninde erkek yada kiz doğuracaksin diye bir genelleme yok. 
(59 puan)
Bunu nasıl anlatabilirim eşimle birlikte iki oğlum mu var mı deseydim
0 oy
(769 puan)
Yıl olmuş 2022 hala böyle soruların olmasına şaşırıyorum. 

652,028 soru

3,431,295 cevap

4,264,042 yorum

184,284 üye

...