0 oy
262 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (34 puan)
Merhabalar, ben yeni hamileyim 5+3 bende hic belirti yok  bir kaç gün öncesine kadar cok fazla idrara cikarken simdi sık idrara da cikmiyorum 3 lt su ictigim halde sadece cok az gögüs hassasiyeti var onun disinda kasık agrisi vb hic birseyim yok. Belirtim kalmadi. Daha önce düsük yasamistim belirtiler ortadan kalktiginda. Simdi tekrar düşük olucak diye korkuyorum böyle bir durum yaşayan var mi acaba. Yardimci olabilir misiniz
Gebelik haftası 5+3

5 Cevap

0 oy
(621 puan)
8 ve 9 bekle bacım ultra yüklenir benımde öyleydi böyle hamilelik ohh miss diyordum kızımda 5. Haftadan 9 aya kadar kustum bunda geç başladı
(34 puan)
Anladim, teşekkür ederim yardımcı olduğunuz icin :)
-Reklam-
0 oy
(1,068 puan)
Ne güzel cnm aklına kötü şeyler getirme Allah'ın izniyle bebeğin kucağına alırsın inşallah içini ferah tut 
(34 puan)
Aminn insallah cok sağ olun :)
0 oy
(1,379 puan)
Belirti var yok düşük olacak diye kendini boş yere strese sokma canım lekelenme kanama vs yoksa 
(34 puan)
Evet onlar yok suan cok şükür ama ne bilim telaslaniyorum. Tekrar düşük olursa diye. Yardimci oldugunuz icin teşekkür ederim :)
(1,379 puan)
Rica ederim canım bende benzer durumdan geçtim üstelik lekelenmem de vardı. Doktora gittiğimde umudumu kaybetmiştim öyle bi karamsarlıkla gittim yine düşüyo diye. Şu an vızır vızır dolanıyor ortalıkta 15 aylık :))
0 oy
(2,611 puan)
Öncelikle hayırlı olsun canım hiç stres yapıp böyle şeyler düşünme �nan bana bir hafta bir haftayı tutmuyor bazen bir gün ertesi günü bile tutmuyor belirtiler gidip gidip gelir 3 ayımı da olurdum bulantılarım başladı aslında sadece 4-9 hafta arasında bulantım olmuştu her an her şey değişebiliyor sen bol bol dinlen ayaklarını yukarı kaldır poponun altına destek koy bebeğin yerlesimi guzel olsun kimyasallardan uzak dur sağlıcakla gelsin inşallah bebeğin
(34 puan)
Aminn insallah cnm. Dengeli ve sağlikli besleniyorum herseye dikkat ediyorum ama telas yapiyorum belirti aramaya calisiyorum ne bilim korkuyorum benimki tüp bebek tekrar kaybedicem diye endiseleniyorum. Insallah sizde bebisinizi saglikla hayirlisiyla kucaginiza alin. Yardimci oldugunuz icin cok teşekkür ederim :))
(2,611 puan)
Rica ederim sağlıkla gelsin bebişler
0 oy
(671 puan)
20 haftalık hamileyim. hiçbir belirti yaşamadım bu zamana kadar. Ne mide bulantısı ne ağrı ne sızı. karnım son haftalarda büyümese hiç hamile değilmişim gibi rahatım. belirti kişiden kişiye değişen birşey. içini ferah tut. 
(34 puan)
Ne güzel sağlikla hayirlsiiyla alin kucaginiza. Bende de suan birsey yok etrafıma bakinca belirti yok ama sık idrara cikiyorum diyince acaba problem mi var diye korktum. Benimki tüp bebek 4 sene oldu ve öncesi düsük oldu simdi cok kaygilaniyorum yine aynisi olucak diye. Yardimci olduğunuz icin teşekkür ederim :))
(671 puan)
sağlıkla gelsin inşallah. kaygıya gerek yok. iyi düşünün
(34 puan)
Cok teşekkür ederim canim :)

İlgili sorular

652,403 soru

3,432,903 cevap

4,265,907 yorum

184,391 üye

...