0 oy
218 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (468 puan)

Kızlar 17 haftalık hamileyim geç uyaniyorum sabahlari ikindide falan ara öğün yapıyorum, akşam yemeğini olmasi gerektiği gibi yiyorum çokta degil az da.. yine 9, 10.gibi ara öğün yapiorum ufak biseyler, yani çok yemiyorum pek iştahım.yok,.sizce bebegin gelişimini olumsuz etkiler mi??

Gebelik haftası 17

3 Cevap

0 oy
(2 puan)

Tabi haliyle etkiler düzenli  yemek önemli kahvaltini yumurtasiz yapmican kesinlikle cunku bebegin kilo alacagi seyler tuketmek lazim süt,yumurta, ıspanak,karnıbahar cerez vb vb gibi seyler..

-Reklam-
0 oy
(58 puan)

Sanmıyorum etkileyeceğini ben 4 ayim bitene kadar sürekli kustum hiç bisey yiyemedim ilaç içmek için zorla yemeye çalışırdım ilaç icio tekrar kusardm çok Korkardm bebegim gelisemeyecek diye sürekli acile gidip serum takilirdm o beslensin diye ama öyle olmadı şimdi 38. Haftama gircem bebeğim 3600 gram çok gelişmiş bile ve ben bu ayima kadar 9 kilo aldım sadece herkes 25 filan aldım diyor .. bence korkma stres yapma az biseyler yiyorum diyosun onları da faydalı şeyler ye allahın izniyle bebeğinde gelişir sende düzelirsin inşallah canım 

0 oy
(31 puan)

Sen yemesende bebeğin senin depolarından gerekli vitamin ve minerallerinden alıyor. Depoların boşalıyor simdilik. Yinede duzenli yemeye çalış kendin icin. Dişin çürümesin, saçın dokulmesin, kramplar ağrılar olmasin. Vücut vitaminsiz kalırsa acısı senden çıkıyor :))

İlgili sorular

650,891 soru

3,426,806 cevap

4,259,261 yorum

183,964 üye

...