0 oy
218 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (27 puan)
yeniden kategorilendirildi
Kızlar adettimden 10 gun sonra beta 8100 çıktı doktor dedi kese oluşmuş ama kesenin yanında 10 cm kanama alani oluşmuş korkuyorum bisey olurmu düşük tehlikesi var dedi
Gebelik haftası 5
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevap

+1 oy
(817 puan)
İstirahat et ilk 3 ay önemli sağlıklı gebelikte bişey olmaz inşallah kanaman olabilir o kanama alanı geçeene kadar stres yapma ilaçlarını düzenli kullan Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 
(27 puan)
Teşekkür ederim ama ben kanama görmüyorum  doktor dedi kanama görürsen hemen acile gel
(817 puan)
Normal canım inşallah dağılır gider merak etme ama bol bol dinlen
(187 puan)
Postun kapandığı için burdan yazayım dedim. Bende de aynı durum vardı, doktor kanama alanı oluşmuş demişti ama ben de kanama yoktu, şaşırmıştım hatta. Bu olabiliyor.
Siz benim gibi yapmayın tedbirli olun, kendinizi yormayın, iş yapmayın, hele stres sakın sakın, benim fazlaca stresli bir hamileliğim olduğu için başıma gelmeyen kalmadım. Şu an 28 olacağım ve doktorlar doğumu gerçekleştirelim diyor kabul etmiyorum.
(27 puan)
Insallah güzel bir doğumun olur canim
-Reklam-
0 oy
(283 puan)
Benim ilk 2 gebeliğim de de kesenin yanında kist vardı bebek büyüdükçe onu eritir ve koyu leke şeklinde atarsın dedi öylede oldu. Şuan 2 tane kızım var ve 3. Bebeğime hamileyim. Bol bol dinlenin ve Dr progeston vermiştir yada folik asit falan ilaçlarınızı düzenli kullanın kafanız rahat olsun. Sen düşecek diye beynine sinyal gönderirsen beyin vücudun motoru ve onu zaten dışarı atar çünkü öyle sinyal gönderirsin. Hiçbir şey olmayacak bebeğim sağlıkla doğacak de ve rahatla arkadaşım. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
(27 puan)
Teşekkür ederim aynen dediğin gibi folik asit verdi profesyonel verdi bide
(27 puan)
Progeston diyecektim
(283 puan)
Tamam işte ikisini düzenli kullan ve bol su iç dinlen 10 haftaya gelince kanamada kayboluyor düşük riskinde azalıyor. 12. Haftada neredeyse tamamen bitiyor düşük riski(istisnalar hariç). Dediğim gibi bebeğin saglikliysa zaten tutunur ve bu sana bağlı. Beynine nasıl sinyal gönderirsen vücut onu yapar arkadaşım. Bol dua, güzel enerji ve tevekkül.  Kanamayı unut bebeginle hayaller kur arkadaşım inşallah hayallerin gerçekleşir.
(27 puan)
Sağol  Allah razı olsun güzel yorumun için canim

İlgili bir soru bulunamadı

650,489 soru

3,425,231 cevap

4,257,509 yorum

183,825 üye

...