0 oy
243 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (283 puan)
düzenledi

35.3 Üz ama bebeğimin suyu bitmiş.cumartesi alacak bayramın 1. Günü. Gelişimimiz 33 haftalık 2500 kg dedi ama daha azda olabilir dedi. 3. Bebeğim ilk ikiside aynı sebepten erken doğmuştu (33 ve 36 haftalık 2 kilonun altında) sezeryan olacağım. Perşembe günü 4 doz ciğer geliştirici iğne yapılacak. Çok üzgünüm:( 3. Doğum olacak ama hepsinde de gelişim geriliği ve erken doğum oldu. Okadarda dikkat ettim ama kanda pıhtılaşma olduğu için plezenta yaşlanıyor ve bebeğim beslenemiyor. Kan sulandırıcı iğne kullandığım halde. Benim gibi 37 de doğum yapıp bebegi küçük olanlar bebeğiniz kuveze girdimi? Girdiyse nekadar kaldı çok üzgünüm. Evde 3 ve 8 yaşlarında 2 tanede kızım var. 

Gebelik haftası 35.2

3 Cevap

0 oy
(47 puan)

Canım ben 38+4 haftalık hamileyim ve ultrasonda 36 haftalık çıkıyordu.Bebeğimin kilosu 2840 Gr. Doktorum perinatolojiye görün dedi. Daha bugün Ankara şehir hastanesine gittim perinatolojiye ve doktor bebeğin minyon tipli olacağını gelişiminin normal olduğunu söyledi. Ben kendim de minyon tipli bir insanım muhtemelen bu yüzden. Sağlıkları yerinde olsun da kilo sorun değil. Seninkinin kilosu da iyi öyle düşük değil hayatım içini ferah tut. İNŞALLAH SAĞLICAKLA KUCAKLARIMIZA ALIRIZ YAVRULARIMIZI:)

(283 puan)
Aslında üzüldüğüm kilosu değil. Diğer 2 bebeğimde küçük doğdu 1800 Gr ve 2 kg olarak. Küçük bebegi büyütmek konusunda tecrübeliyim ama suyumuz bitmiş gelişimi durmuş acaba doğduğunda kuveze girermi diye endişem. İlk kızım girdi ama 33 haftalıkdı. Çok zor günlerdi. Şimdi aynısını yasarmiyim diye korkuyorum.
(47 puan)
İnşAllah sağlıcakla doğar canım, Rabbim şifa versin:)
-Reklam-
0 oy
(117 puan)
Rabbim kolaylık versin inşallah. Ben 34 haftalığım gelişim geriliği var ve 1700.1800 arası bebeğim gelişmiyor 9 gün hastanede yattım mama verdiler bana ama ben yiyip içemiyorum ondan dolayı bebekte kilo alamıyor ultrasonda 35 haftalık... Maşallah iyi sizin ki canınız sağ olsun kilosu düşük olsun ama sağlık sıkıntısı olmasın yavrularımızın... Çok zor bir durum hastanede ben yatarken benle aynı haftada olan bayanın çocuğu 900 gram kalmış çok yiyormuş ama kordonda çocuğa gitmiyormuş bugün alacaklardı bebeğini ve insan şükrediyor kendine daha zorunu görünce. 
(283 puan)
Orası öyle tabi canım daha küçük doğanlar var ama kuveze girmesi yada erken doğuma bağlı sağlık sorunu olması bebeğin kilosuna pek bakmıyor işte. İlk kızım 33 haftalık doğdu 21 gün kuvezde kaldı. Eli boş eve dönmek çok zor. Şimdi evde de 2 tane bakıma muhtaç kızlarım var ve gurbetteyim kimsem yok. Kuveze girerse diye endişeliyim yoksa iki kizimda zaten minik doğdu. Allah'ım sağlıkla kucağımıza alıp evimize dönmeyi nasip etsin inşallah.
(117 puan)
Allah yardımcınız olsun ... Aminnnnnn hepimize kolaylıklar versin Rabbim. tabi çok zor evde iki yavrunuz varmış ve hayırlısı ile küveze alınacak bir durum olmaz inşallah evine dönersin yavrunla. Darısı bana ve bütün hamilelere olsun.
0 oy
(593 puan)
Kızım 37 de gelişim geriliği sebebiyle sezeryanla alındı. 2580 Gr doğdu. Bir haftalık olduk şu an. Sadece minik bir bebek. Benim ilk çocugum o yüzden pek kıyas yapamıyorum ama diger bebeklere göre sadece bakımı daha zor bir bebek.
(283 puan)
Kuveze girdimi bebeğiniz. Yada ciğer geliştirici yapılmış miydi sizede. Benim ilk kızım 33 haftalık 1800 doğdu. 2. Kizimda yine 36 da 2 kilo doğdu o kuveze girmedi ama sariliktan monitöra girdi..şimdi yine kuveze girerse diye endişem. Eve eli boş dönmek çok zor. Birde gurbetteyim kimsem yok evde çocuklarıma bakacak. Hastanede 1 gece arkadaşım kalacak evde çocuklara eşim bakacak ama eşimde ise başlayacak geri.
(593 puan)
Hayır küveze gerek kalmadı iğne de olmamıştı haftası iyi demişti doktorumuz, çok minik olduğu için emmekte zorlanıyor sadece o yüzden kolay sarılık oldu doktor yatış vericek seviye de değil dedi, düşürmeye çalışıyorum inşallah atlatırız. Allah sizinde yardımcınız olsun çok zor gerçekten. Benim ilk çocugum ve bu kadar minik ona nasıl bakıcam diye endişe içerisindeyim, sizin bir de başka evlatlarınız varmış. Allah hepsine sağlık sıhhat versin

650,529 soru

3,425,345 cevap

4,257,640 yorum

183,829 üye

...