0 oy
447 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4 puan)
Bugün doktora gittim. Doktor hanım bebeğin suyunun azaldığını söyledi bebek yapıştı dedi bende korktum ayrıntılı bir şekilde birşey söylemedi sadece günlük 3 lt su icmelisin dedi ama kalp atışı ve sağlığı yerindeymis bir sorun yok dedi su azalması dışında 
Gebelik haftası 14

4 Cevap

+1 oy

düzenledi

Bu haftada su mu azalır suyu az su için demek istemiş... daha doğrusu bu kısmını anlamada güçlük çekenler için açıklıyorum ecet bu hafta su azalabilir bitebilir bebek de kaybedilebilir ama sizinki öyle bir durum değil anladığım kadarıyla su az su için demiş biraz farklı bir üslupla aksi halde yani risk olsa su bitmiş olsa riskli gebeliğe yönlendirilirdiniz felaket tellallığı yapan birileri çıkmadan uyarayım bol su için her söylelene kulak asıp strese girmeyin..

(99 puan)
Bilmeden yorum yapıp insanların kafasını karıştırmayın lütfen...
Aksi bir durum olsa riskli gebeliğe gönderilirdi anlamadan yorum yapmayın bence siz belliki sadece su içmesini istemiş anlatırken her be kadar doktor gibi anlatmamışsada amaç o

yeniden gösterildi
Ne demek azalirr mi doktorm bnjmde bu haftadan itibaren bakti hep hala daha soyler...
-Reklam-
0 oy
(4,867 puan)

Havuç suyu için bol bol da şu için 


düzenledi
Havuç suyu bol önrilmiyor diye biliyorum içerdiği yüksek a vitamini nedeniyle sorun yaratabilir ciğer gibi...
 Yinede emin olmak için baktım alta düşüyorum...



Taze sıkılmış havuç suyu faydalı olsa da, aşırı tüketimde her besinde olduğu gibi gebelikte bazı yan etkiler gösterebilir. Bu yüzden dikkatli olmaya özen gösterin.

A vitamini bakımından zengin olan havucun fazla tüketimi fetal büyümeye engel olur.Havuçlar, vücudunuzda sadece ihtiyaç olduğunda dönüştürülen karoten içerir. Vücudunuz karotenin A vitaminine dönüşümünü sağladığından fazla havuç yemeyle birlikte görülen beta karotenoidlerin aşırı alımı, cildin sarardığıkarotenemiye yol açar.Beta karoten fazlalığı kansere neden olabilir.
Hamilelikte havuç suyu içenleriçerisinde bulunmadan öncedoktorunuzla konuşunuz. Hamileliğiniz için güvenli olup olmadığını karar verebilecek doğru kişi doktorunuzdur.
0 oy

Caninj sakn skma kuzum. Sjtres yaparsan bisi yiyip icemzsn bol bol dinlen su ic. Allahim musaade etmeden bsj olmaz. İnsallah zamannda sag salim kucaklarnza alrizz

0 oy
(175 puan)

Canim havuç suyu iç. Hazır gıdalardan uzak dur. Benim gorumcemde de öyle oldu erken doğum riski oluyor fakülteye sevk etti kendi doktoru . Sakın üzülme korkma . Kontrollerini güne gün ihmal etme ve çok iyi bir doktora gözük ozellikle üniversite hastanelerine. Görümcem öyle yaptı erken doğum oldu bebek şuan kuvezde. Üniversite hastanelerinde seni riskli gebelik olarak görürlerse profesörler bir ilgilenio seninle. 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 853 göst.
0 oy
2 cevap 95 göst.
20 Ekim 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde S.s1 (158 puan) sordu
0 oy
8 cevap 174 göst.
4 Mart 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde BALIMM35 (148 puan) sordu

650,918 soru

3,426,913 cevap

4,259,377 yorum

183,974 üye

...