0 oy
256 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (85 puan)
Arkadaşlar bende hamileliğin başında 2 cm ile başlayıp şu an 7 cm lik bir miyom var. 30.haftama giriyorum yarın. Doğumda miyomunu aldıran var mı acaba? Bilgilendirir misiniz?
Gebelik haftası 30

5 Cevap

0 oy
(28 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Eger miyomda kanlanma falan yoksa aldirmak en mantiklisi bebegin yerini daralttimi sizde agri falanda yoktur insallah bendekide 7.5 santim duruyor oyle. 18 haftaligiz bakalim insallah bi sıkıntı cıkmazda aldırmayı dusunuyorum miyomu.
(85 puan)
SİZİN haftanıza göre biraz büyükmüş ama doktorum demişti ki 6 aya kadar büyüyüp daha sonra küçülebilen miyomlar da var eğer zaten küçülme yoksa büyümeye devam ediyor. Aynen en mantıklısı tek ameliyatta alınması.
(85 puan)
Beni ara ara sancı şeklinde yokluyor ama doktorum demişti zaten sancı yapacak biraz zorlar seni hazırlıklı ol demişti.
(28 puan)
Benim bekarlıgimdan beri vardi fakat doktor agri bisey yoksa mudehaleye gerek yok demisti hamd olsun bi sıkıntı yok suan insallahta olmaz rabbim bizim gibi olan herkese kolay bir surec gecirip evladimizi sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin
(85 puan)
Amin canım cümlemizi İnşaAllah.. Ben de ağrı yapıyor sürekli olmasa da.. RABBİM hepimize ve bebeklerimize afiyet sağlık versin
-Reklam-
0 oy
(518 puan)
Benimde miyomlar vardı ama şuan bebek büyüdüğü için göremiyorum diyor doktorlar 35+6 haftamdayım perinatoloji de görmedi rapor vermedi ama özelde söylüyordu tekrar özele gideceğim eşim aldırmak istiyor ameliyatta ben korkuyorum
(85 puan)
Daha sonrasında ayrı bir ameliyat gerekecekse doğumda aldırmak daha mantıklı değil mi? Ben de korkuyorum ama hazır anestezi alacaksam ikisi bir arada bitsin istiyorum.
(518 puan)
Bende öyle düşünüyorum ama şuan miyomlar ne durumda bilmiyorum ki
0 oy
(93 puan)
Benim komşum dün doğdu sezeryan doğumda 3 tanede miyom vardı aldılar bayağı büyüktü sıkıntısı yok şuan 
0 oy
(93 puan)
Doğumda aldırmak çok mantıklı zaten anestezi yapıyor Benim komşum dün doğdu sezeryan doğumda 3 tanede miyom vardı aldılar bayağı büyüktü sıkıntısı yok şuan 
(85 puan)
Ay ne güzel kurtulmuş
0 oy
(187 puan)

Bende de var neler çekiyorum anlatamam, rahim kasilmasindan dolayı miyomun icerisi kanama yapmış, ağrıdan doğru düzgün uyuyamıyorum, hamileliğimden hiç bir şey anlamadım her gün hastanelerdeyiz. Doktor doğumda fazla kanaman olursa alamayiz, çünkü aldığımızda onun bulunduğu alanda da kanama olacak ve annenin hayatı tehlikeye girer dedi. 

Benimki bebeğin yerini daraltıyor, bebek miyoma vurup duruyor ve ben bayılacak gibi oluyorum. Şu an 26. Haftadayim.
(85 puan)
Allah yardımcın olsun senin miyom baya zorlamış.Demekki bebeğe yakın yerde. Bana doktor rahmin arka duvarında dedi ama ne yazık ki büyüyor işte.İlla ki alınacak çünkü büyük miyom lar küçülmüyormuş. Ameliyat şart.
(187 puan)
Çok teşekkür ederim, hepimizin inşaallah. Benim miyom rahmin içindeymiş. Aynen devamlı büyüyor, bugün de gittik doktora, miyomun içi kanama yapmıştı, sanırım 3 hafta kadar oluyor, şimdi daha iyi dedi. Böbreğim büyümüş yarın da böbreğime stend takılacak, her defasinda bir sıkıntı çıkıyor anlamadım gitti.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 216 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
1 cevap 136 göst.
31 Ağustos 2023 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Fatma Sena (16 puan) sordu
0 oy
4 cevap 258 göst.

650,756 soru

3,426,267 cevap

4,258,651 yorum

183,909 üye

...