0 oy
296 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (260 puan)
FSH- 10.70

LH- 10

Estradiol- 50

TSH- 0.96

Serbest t4- 1.05

Beta hcg- 0.100

ADETİN 3 GUNU YAPTİRDİM KİZLAR  LUTFEN BAKAR MISINIZ 

5 Cevap

0 oy
(65 puan)
BETA gebelik değerini gösteriyor bu sonuca göre gebe değilsin canım  doktora gösterdin mi
(260 puan)
Ya onu öyle istemiş ben diğer hormon değerlerimi merak ediyorum hani baktirip böyle olan var mı diye ;))
-Reklam-
0 oy
(163 puan)
Doktorun normal dese bile sonucuna siz rahim filmi isteyin hersey normal olup tupler tikali olabiliyo
0 oy
(300 puan)
Doktorunuz doğru bilgiyi verir ama anladığım kadarıyla bu sonuçlarda gebe kalmayı etkileyecek Bir durum yok eşiniz de gereken testleri yapsın bnce
(260 puan)
Bana biraz fhs lh ne bilim yüksek geldi gibi ama bilmiyorum
0 oy
(1,096 puan)
Amh hormonunada baktirsaydin keske fsh azicik yuksek ama merak etme
(1,096 puan)
Mutlaka baktir bak ben sana soliyim ben 7 sene once gitdim menopoza fsh ve amh berbatti yumurt bitmisti 7 sene sonra 34 yasindayim duan ikizlere kendiliginden hamile kaldim hayit otu veya macununu bi arastir cnm sakin sonuc ne cikarsa ciksin stres yapma oda ilerletio birde amh muylaka adetin 2. Veya 3.gunu baktir hepsini bizzat yasadim
(260 puan)
Ya adetim bitmek üzere amh yaptırmadım
(1,096 puan)
Obir ay yaptirirsin ama dedigim gbi bi arastir hayit i
(260 puan)
Ya adetim bitmek üzere amh yaptırmadım hayıt otu tohumunu mu
(1,096 puan)
Ozellikle macunu ben macununda buldum sifayi 7 sene tup bebek dahil hersey yaptim adetten kesildim tamamen ben bide bunu kullandim ben adet olmak icin kullandm hamile kalmisim ama adet olmadim oda ayri:)))
0 oy
(657 puan)
Canım lh ve fsh hormonların yüksek çıkmış polikistik over olabilirsin doktorunla görüş bence fakat bunun için hormon dengeleyici ilaçlar verirler. İbrahim saraçoğlunun bu konularla ilgili kürleri var. Benimde bazı hormonlarım dengede değildi ama polikistik over değildim. Farklı hormonlarım benim yüksekti. İlk önce doktorundan amh ve prolaktin hormonların içinde test iste amh yumurta rezervini gösterir diğeri süt hormonunu. Bunlarda netleştikten sonra duruma göre devam edesin. Ben ilk olarak hormon dengeleyici ilaç kullandım yani doğum kontrol hapı hiç bir şeye yaramadı bırakınca yeniden bozuldu. Sonra soğan kürü yaptım peşine de hormon dengeleyici aslan pençesi kullandım. Tüp bebeğe yönlendirilmişken normal yolla ile hamile kaldım hemde bu kürleri denediğim ikinci ayda. 
(260 puan)
Prolaktin hormonun 35 çıkmış ya buda çok yüksek ne yapicam bilmiyorum
(657 puan)
Canım endişelenecek bir durum yok inan, benimde prolaktinim o seviyelerdeydi , hata yumurta rezervimde birin altındaydı ve yaşımda 37, normal yolla hamile kalmam zor dedi ve tüp bebek servisine yönlendirdiler. Evliliğimin henüz 6ayı bile dolmamışken.    Hemen soğan kürü ile başladım 15 gün kullandım arkasından ara vermeden aslan pençesine geçtim. beraberinde de hayıt tohumundan yapılmış bitkisel bir ilacı ve folik asidi de bu iki aylık süreçte kullandım. Şu an15 haftalık gebeyim. Eğer gebe kalmasaydım yumurta kalitemi ve rezervimi yükseltmek için incir havuç kürü deneyecektim gerek kalmadı. Hormonlar dengelenince herşey yoluna girmiş. Ama bunların hepsini doktorlarla paylaştım ve mide problemimde yoktu. Tüm hormon değerlerimi  saraçoğlu sitesi ile de paylaştım onların yönlendirmesi ile yaptım tüm sıralamayı.  Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.

652,774 soru

3,434,294 cevap

4,267,531 yorum

184,478 üye

...