0 oy
326 göst.
Doğum kategorisinde (8 puan)
Merhaba arkadaşlar Aydına yeni taşındım ve evime en yakın liva hastanesi var Kamil.kurt kadın doğum doktoruymus , bu hastanede doğum yapan ve doktoru tanıyan varsa yardımcı olabilir misiniz? Hijyen olsun , ilgi olsun nasıl sizce..
Gebelik haftası 31

4 Cevap

0 oy
(2,793 puan)
Kamil kurt devlet hastanesindeydi ve oranin en iyi doktoruydu. Banada bi arkadaşim tavsiye etmişti 3 sene once filan hamile değildim o zaman normal bi kontrole gitmiştim. Odasınin onunde kuyruk vardi tabiki o günlerde pandemi yoktu herkes ona muayne olmak istiyodu. Cokta konuşkan biri ve guleryuzlu. Aradan baya zaman geçti hamile kaldim.  Pandemi filan derken özel muaynesi olan baska doktora gittim Cenk Tan. Tüm Aydın tanır onuda cok iyi bi doktordur.
-Reklam-
0 oy
(42 puan)
Cok iyi bir doktordur bende hamileyim ve kamil beye gidiyorum güleryüzlü ve cok cana yakındır güvene bilirsiniz.
0 oy
(8 puan)
Çok teşekkür ederim kızlar,  burada iş için bulunuyoruz ilk gebeliğim ve doğumdan çok korkuyorum yüzden doktor çok önemli,  içim rahatladı bir nebze , çok teşekkür ederim
0 oy
(1,222 puan)
Benim doktorum o kadar iyi ki . Annem kadın doğum Hastanesi'nde çalışmasına rağmen ben kamil hocayı tercih ettim. Kadın doğum da çalışırken sadece babalari odaya alan tek doktordu ve birine bakınca nasıl doğum yapacağına biliyor. Arkadaşıma sen sezeryan olursun demiş harbi kız sezeryan oldu. Şuan da benim normal doğum gözüküyor. Çok relax bir doktor bebek hakkında her bilgiyi veriyor senin hakkında da. Bana zaten relax doktor lazımdı. Benden daha fazla eşim seviyor sanki eşim onda doğuracak o derece yani. 
(8 puan)
Ayy:D  zaten eşler doğursun bence de benimkinin de hepsine bi fikri var ama  karara gelince hiç ses yok  , çok sagolun gerçekten en kısa zamanda gideyim , başka bi uygulamada yorumlarda sapık yazan olmuş adama , bakıyorum olumsuz birsey onun dışında göremedim  gerçekten inanamadim ne saygısızlıktır ne kadar kolay insan karaliyorlar,
 ondan buraya yazma gereği duydum.. medinova için zaten herkes çok kötü konuşuyor,  insan şaşıyor   çok teşekkürler
(1,222 puan)
Çok cana yakın komik bir doktor bence Aydın'ın gelip görebileceği en iyi doktorlarındandir. Allah korkusu olan bir doktor. Herkesi memnun etmek çok zordur. Bende başka bir doktora gitmiştim çok kötü hiv birşey anlatmıyor dediler mükemmel bir doktor çıktı sonra zaten o da devletten istifa etti. :) Benim eşimin işinden dolayı mediniva da bir doğum şikayeti bide doğum yapacak birinin şikayetini aldı ister istemez o an medinova bitti bizim için . Eşim hamile olduğumu duyunca unut sen orayı dedi yani. Ama liva hakkında hiç şikayet almamış bide anne bebek dostu hastanesi.
(8 puan)
Tabi siz burada olduğunuz için çok daha hakimsinizdir,  ben internetten ne bulabilirsem işte,  ama çok çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için,  hemen tanışmaya gideceğim,  Allah razı olsun sizden :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
27 Eylül 2023 Doğum kategorisinde Mervem77 (2 puan) sordu
0 oy
1 cevap 150 göst.
10 Haziran 2023 Doğum kategorisinde Tubispasa (16 puan) sordu
0 oy
3 cevap 156 göst.
24 Mayıs 2022 Doğum kategorisinde Algloyk (75 puan) sordu
0 oy
3 cevap 589 göst.

652,838 soru

3,434,563 cevap

4,267,835 yorum

184,502 üye

...