0 oy
126 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (151 puan)
kapalı
Kızlar benim bebeğim 27 günlük. Sütüm ne çok ne az. Ama göğsüme süt dolması en az üç saati buluyor. Yeni emzirmjs olsam bile sürekli aç gibi ağzını sürekli arıyor. Yanağına bişey deydigi an meme zannedip hemen saniyesinde ağzını atıyor oraya. Ben tam doymadigini düşünüyorum.arada mama vermeye başlamışım. İki gündür görümcem bizde sürekli senin sütun var çocuğa mama verme diyor ben de mama vermek istemiyorum ama ac kalıyor diyorum anlamıyorlar mama içince rahat bir uykuya dalıyor. Sütüm var ama onu tam doyurmuyor diyorum anlamıyor. Ben mama vermeden sadece anne sütü ile doyduğunu nasıl anlarım.
Kapatılma nedeni: Gebelik sonrası konular için sol üst menüden "Gebelik Dışı Soru-Sohbet yahut Bebek Bakımı" alanını kullanınız.

1 cevap

0 oy
(3,685 puan)
Bebeklerin meme arama refleksi tok olsalar da devam eder. Yanağına dokunduğunuz an ağzını açıp aranması aç olduğu anlamına gelmez. Mama içince uyuması normal çünkü mamanın öyle bir etkisi vardır. Uyumayan bebeklere mama içirirler hatta uyusunlar diye. Sütünüze güvenin. Aç olsa ağlar zaten bebeğiniz. Emzirmeden sonra aç kalmıyordur merak etmeyin.
-Reklam-

İlgili sorular

654,425 soru

3,440,476 cevap

4,274,222 yorum

184,897 üye

...