0 oy
286 göst.
Doğum kategorisinde (183 puan)
Van da ailemin yanında doğum yapmak istiyorum ama şuan başka şehirde yaşıyorum gebelik süresince de hiç Van da muayene olmadım . Şimdi ben doğum için Van a devlet Hastanesi'ne gittiğimde bana  nerde kontrol e gittiysen oraya mi git diyecekler yoksa doğuma beni alırlar mı almazlar mi .  Kafam karıştı . Bekarken Van da ki hastane de kaydım vardı ama 
Gebelik haftası 32

8 Cevap

+1 oy
(350 puan)
Kız alırlar heralde hadi diyelim acil bişey oldu yada sancı vs tuttu o halde sana git nerede oturuyor san orda doğum yap diyecek hali yokya
-Reklam-
0 oy
(183 puan)
Alırlar almak zorundalar
0 oy
(85 puan)
E nabuzdan tahkik sonuçları birde taramalarin sonucu yanında olsun Kolaylik olur bana sorarsan alırlar işleri bu 
0 oy
(95 puan)
Bende vanlıyım ankarada yaşıyorum ve 32 haftalık hamileyim :) ama ben burda doğum yapmayı düşünüyorum yanınmda sadece eşim olucak doğum zamanı senin ailenden biri gidip hastanedeki görevli birine sorsun, durumu anlatsın belki alırlar eğer almazlarsa boş yere o kadar yol gitme derim ben doğumdan iki üç sonra kızımı kucağıma aldıktan sonra gitmeyi düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim :) 
0 oy
(239 puan)
Sehir değişikliği yapmissin sana kendi hastanene git diyemez ki . Adi üstünde devlet hastanesi yani bakmak zorunda. Ne kadar erken gideceksin vana bilmem ama gittigin gibi bir bahaneyle de olsa hastaneye ugra. Randevu al . Randevu alamazsan sabah erkenden sira al. Onu da yapamazsan acilden sancim var deyip gir her türlü bakacaklar yani . Hani oncesinde bir görünürsen senin icin iyidir. En azından bir doktor kaydını yapmış olur senin hakkinda bilgileri olur . 
0 oy
(36 puan)
Benim ablamda başka şehirdeydi geldi ve burda doğum yaptı hiç sıkıntı olmadı 
0 oy
(27 puan)
Diyelim ki sadece tatil için gittin ve sancı geldi. İllaki hastaneye gidecen bebek geliyor. Giy kendi şehrinde doğur demezler . Zaten e nabız var senin her şeyini görürler. Bakmazlar diye bişey olmaz yani için rahat olsun. Tatile diye gidip oralarda doğuran çok kişi var :))
0 oy
(98 puan)
Yok kiz alırlar hasta olan herkese bakmak zorundalar hasta seçimimi olur

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 606 göst.
0 oy
3 cevap 1,145 göst.
16 Aralık 2018 Doğum kategorisinde Zeynep Yıldız (35 puan) sordu
0 oy
3 cevap 268 göst.

654,964 soru

3,442,624 cevap

4,276,780 yorum

185,049 üye

...