0 oy
163 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (70 puan)
İyi geceler kızlar. Yururken haraket ederken kahverengi lekem hemen gelir. Ama tum gunu yataktayım, sadece yemek yemeğe ve tualete cıkmak ıcın ayaga kalkıyorum. Bakıyorum kahverengi lekem gelmiş. Progestan fıtıl de kullanıyorum geceleri uyumadan 1kez. Doktorlara bırsey sorulmuyor, soruncada cevaplamıyorlar. Kendi kendimi yiyip bitircem.  Kimde durum bendekıyle aynı. Sizin doktorunuz ne soyledı bu durum ıcın. Sebebi ne olabilir. 18hafta oldum bu gun. Haftam buyudukce lekelenmem sık sık gelmeye başladı. Mikrop bakterı mı var acaba dusunuyorum bu sefer de. Çıldırcam ya
Gebelik haftası 18

1 cevap

0 oy
(2 puan)
Öncelikle geçmiş olsun canım.  Benim de 14. Haftamda ilk olarak yoğun kanamam oldu hemen acile gittim vajinal kontrol yaptılar kırmızı parlak olmadığı sürece korkma kahverengi leke eski kanama dediler. Eski kanama adet görmediğimiz için içimizde biriken pis kan bebek yerlesirken yerini temizliyor derler bende de iki hafta boyunca kahverengi leke devam etti progestan hap olarak kullandım yanında da proluton diye Bi iğne verdiler haftada bir kez yapılıyor onu vurdurdum Bi tane kaldı şimdi çok şükür kesildi fazla hareket etme ayakların havada olsun uzan dinlen allahin izniyle geçecektir  tabi ki gebelikte lekelenme iyi olarak anılmaz düşük tehlikesidir ama dikkat edersen emin ol bebeğin sana sımsıkı tutunacaktir biz iyiyiz çok şükür inşallah sen de iyi olursun kafanı buna yorarsn bebeğinde hisseder sonra onu da etkiler stresin düzenli kontrollerine gitmeyi ihmal etme ama ultrasonda iyi gördükçe moralinde düzelecek emin ol çok geçmiş olsun tekrardan Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. 
(70 puan)
Oyyy canımın içi. Allah razı olsun. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sag salim kucağımıza alırız. Kontrollerime mutlaka gidiyorum. Lekelenmemi de söyluyorum öylece bakıyorlar yuzume iyi yada kotu hıc bısey soylemıyorlar. Acaba mikrop bakteri yada mantar için kendim mi test yapılmasını istesem. Yoksa böyle süreklileştikce endiselenmeden edemiyorum. O kadar leke şikayetimi soylememe ragmen progestan fitilini sadece acıle gıttıgımde ki doktor yazdı. Kullanıyorum ama bı faydasını goremıyorum. Bebegı cok asagıda hıssedıyorum sankı dusecekmıs gıbı. Fıtılı kullandıgım ılk gun bıraz yukarda hıssettıydım ayaga kalkıp bıraz yurudukten sonra durum yine eskıye dondu.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 149 göst.
0 oy
4 cevap 271 göst.

648,498 soru

3,417,847 cevap

4,248,631 yorum

183,313 üye

...