0 oy
1,222 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,522 puan)
Bi kaç gün önce 22+3 iken detaylı ultrasona girdim bebeğimin erkek olduğunu söyledi doktor şok oldum çünkü detaylıya girmeden önceki iki kontrolümde kız dediler bebeğime. Detaylı ultrason kesin sonuç veriyormu cinsiyetle ilgili acaba aranızda yaşayan varmı kızlar
Gebelik haftası 23+0

8 Cevap

0 oy
(683 puan)

Genelde detayli ultrason yanilmaz sonucta detayli herseyine bakliyor cnm peki daha once kiz dediklerinde kesin mi demislerdi yoksa tahmini mi soylediler?

(1,522 puan)
İlkin 14+3 iken doktor zarzor gördü cinsiyetini yani ben baskı yapmadım cinsiyeti söylemesi için ama kendisi illa görecem dedi ve kız dedi ama ben emin olamadım zaten o zaman sonrada 18 haftalıkken başka doktor kıza benziyor dedi. Şimdide detaylıdaki doktoruma sordum neden diğer doktorlar kız dediler. Doktor dediki pipisi tam gelişmediği için kıza benzetmiş olabilirler yinede herşeyin hayırlısı olur inşallah farketmez cinsiyet :)
(683 puan)
Demekki bet gormemisler tahminde bulunmuslar:)
Benmde 16 haftalikken kesin erkek dedi doktor hatta ben emin misiniz ewet eminim dedi daha sonra 18 hafatlikken baska doktora gittim bacaklari kapali kiza benziyor dedi ama emin degilim dedi daha sonra 20 haftalikken kiza benziyor diyen doktora yine gittim bu sefer erkege benziyor ama net diyemem dedi daha sonra 22 haftalikken artik ben sormadan birden bebegimiz erkek dedi kesin mi dedim ewet kesin dedi suan 24+1 gunluk hamileyim artik bidaha degisirmi degismez mi bilmiyom 2hafta sonra kontrolum war bakalim ne dicek doktorumuz henuz bisey almadim:))
(1,522 puan)
Baya karışık olmuş seninki canım artık bi türlü inanamıyoruz kesin deseler bile :)) ama hayırlı ve sağlıklı olsunda kız erkek farketmez :)
-Reklam-
0 oy
(3,692 puan)

Detaylı ultrason daha ayrıntılı görüyor canım , onun sonucu daha nettir.Ayyy bana da erkek dediler kız çıkar mı ki şüphelendim şimdi.

(1,522 puan)
Çoğunlukla erkeği kıza benzetiyolar canım erkek bebekte pek yanılmıyolar ama yinede ALLAH bilir kokutmiyim sizi :))
(3,692 puan)
Rabbim sağlıkla hayırlısını nasip etsin hakkımızda.
0 oy
(521 puan)
Okudum a insan heyecanlanıyor cevapları banada 12 +4 de pipi göremedim bu durumda kız olabilir ama daha küçük erken belli olmaz dedi 18 +4 de kızımız olacak dedi değişme Olurmu dedim gülerek sipariş ile olmuyor bu işler dedi doktor güldük eğlendik şimdi 22+6 olduk pazartesi randevum var detaylı için hayırlısı olsun bakalım bende bir Süpriz ile karşılaşacak gibi hissediyorum 
0 oy
(276 puan)
Ever verir çünkü eğer kızsa iç organlarından anlıyolar rahmi oluşmuş oluyor
0 oy
(1,083 puan)
Detayli ultrasonun yanilacagini sanmıyorum ben zaten cinsiyeti ögrenmistim ama detayliya gittigim de doktor baktigi ilk saniye oğlun olacak zaten biliyorsundur dedii bende evet dedim biliyorum
0 oy
(1,964 puan)
Detaylı da çıkan doğrudur diye düşünüyorum,  benimde erkek olacak detayli da pipisi çok net göründü 
0 oy
(106 puan)
Cinsiyette yanilan doktoru kendi adıma tercih etmem. Emin değilse söylememeli. Artık bizler bile anlıyoruz az çok bir doktor nasıl ynilabilir. Detaylida belli oluyor kesin.
0 oy
(1,601 puan)
Ben canım bende kız sanıyordum detaylıya bir girdim erkek dedi doktorum ve bende şok oldum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 376 göst.

653,564 soru

3,437,366 cevap

4,270,758 yorum

184,687 üye

...