0 oy
127 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (7 puan)
Merhabalar herkese. Benimle aynı sorunu yaşayan varsa lütfen size iyi gelen tecrübenizi paylaşır mısınız. 

32 haftalık hamileyim son 2 haftadır aşırı derecede mide yanması ya da başka bir tarifle mide ekşimesi sorunu yaşıyorum. Baya kötü. Ilık süt içmemi tavsiye eden oldu. Çiğ susam yutmamı tavsiye eden oldu. Denedim hiç bir faydasını göremedim. Sizlerin önerileri nelerdir acaba. Şimdiden teşekkür ederim. 
Gebelik haftası 32

6 Cevap

0 oy
(130 puan)
Renne ve onun şurubu çok iyi geliyor bana doktor günde 4 kere tüketebilirsin sıkıntı olmaz dedi
-Reklam-
0 oy
(296 puan)
Ben 14+2 baştan beri aynı sorun  var ben maden suyu içiyorum beni çok rahatlatıyor bebeğede faydası var bir iki şişe içiyorum bide ağızdaki kötü tadada sakız çiğniyorum çok iyi geliyor fazla çiğneyemiyorum çok çabuk aciktiriyor 
0 oy
(883 puan)
Soğuk süt iç canım çay bardağında tek içişte bitir iyi geliyor
0 oy
Ben de hepsini denedim canım 27. Haftamda başlamıştı doktora gittiğimde söyledim o da rennie duo ilacını yazdı iki hafta kadar kullandım. Şu an 34. Haftamın içindeyim çok şükür hiç ekşime filan olmuyor. O yüzden kullanmıyorum pek artık. Ama dediğin gibi hepsini denedim bünye bir süre sonra bağışıklık kazanıyor herhalde süte susama :) ama bir de yediklerine dikkat etmen lazım canım. Ben midemi kaynatan herşeyi çözdüm onları yemiyorum. Acı, baharatlı ürünler, ekşi, kızartma, yumurtalı ürünler mesela mideme dokunuyormuş bunu çözdüm. 
0 oy
(1 puan)
Bende aynı sorunları yasadim ve yasamaya da devam ediyorum, tahmini doguma 9 gun kaldı. Doktorum gaviscon şurup onerdi, iyi de geldi. Surup kalmadiginda da bir cay bardagı suyun icine yarım cay kasıgı karbonat atıp iciyorum, o da rahatlatiyor. Birde ogunlerinizi az az sık sık yerseniz bunun da olumlu yönde etkisini gorebilirsiniz. Yaglı, kizarmis, baharatli gidalardan da olabildigince uzak durun. Gecmis olsun. 
0 oy
(181 puan)
31+0 dayım benim de yaklaşık 10 gündür var. Soda iyi geliyor bana. De niye bilirsin bence :) 

653,837 soru

3,438,385 cevap

4,271,862 yorum

184,754 üye

...